Dream Posted July 4, 2005 Report Share Posted July 4, 2005 ' date='Jul 4 2005, 13:52'] Uztaisi Macho ,ka nevar pieteikumam likt klaat atbildes +izveido sadalu kuru neredz parastie mirstiigie ar cilveeku grupu kuri tad ari ieposto savas domas par vienu vai otru pieteikumu.kad ir pieņemts leemums iemet atbildi jaa vai nee.I pasham buus mieriigak un paarejie gaisu nejauks. Nu ja tu buutu lasiijis visu no saakuma liidz beigaam , tad buutu izlasiijis arii to , ka macho grib arii to , lai paareejie arii redz pieteikuma topiku, bet postot var tikai izredzeetie !!! PS. besii , ka neizlasa visu liidz galam tikai iespamo !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 4, 2005 Author Report Share Posted July 4, 2005 nu pusliidz skaidrs ir, ka jaauztaisa kaut kaada atsevishkja grupa, citaadi kaartiibas nekaadas. Redzees, vienaa momentaa mosh sanaaks un tas arii tiks izdariits. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted July 4, 2005 Report Share Posted July 4, 2005 tik daudz vienā topicā! thank you guys ! par tēmu- tikai ar atsevišķu grupu ir nākotne un iespēja samazināt spameristus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma[Dzirciema] Posted July 5, 2005 Report Share Posted July 5, 2005 Dream ,iesaku veelreiz izlasiit to ko es uzrakstiiju augstaak sanemt kopa visu savu peleeko smadzenu vielu un meegini saprast kas tur ir rakstiits. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 5, 2005 Author Report Share Posted July 5, 2005 nu bet tavam variantam jau parastie cilveeki neredzees kaada ir bijusi diskusija par tiesiibu pieshkjirshanu - es domaaju ka to vajadzeetu redzeet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_erix Posted July 5, 2005 Report Share Posted July 5, 2005 ā + iesaku ko līdzīgu uztaisīt klanmaču sadaļai! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 5, 2005 Author Report Share Posted July 5, 2005 haha lol, lai jau cilveeki izrunaajas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma[Dzirciema] Posted July 5, 2005 Report Share Posted July 5, 2005 Ja paarejie redzees , lemeju domas kursh par kursh pret,tad jebkura gadiijuma tev miera un paarejiem arii nebuus tikai viss shitais tiks paarnests uz mircu un tur tevi saaks dastavat kapeec TAS par mani slikti un kapeec SHITAIS par to slikti izteicies..Ja paarejie neredz lemeju postus ,vini tikai tiek nolikti fakta priekshaa vai nu ir vai nav tiesiibas un viss un bez komentariem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 5, 2005 Author Report Share Posted July 5, 2005 savukārt, ja neredzēs lēmēju domas, tad būs divreiz lielāks brēciens par to "ē, kāpēc man neko neiedeva, pieteikums tak bija baigi labs". Redzot kā pāris cilvēki pamatoti izklāsta savas domas, kandidāts (cerams) apjautīs, kādas ir domas par viņu un kā tās ir cēlušās, līdz ar to padarot jautājumus liekus, jo atbildes būs paskaidrojošas, viņš visu varēs izlasīt savā topikā, jo visa ideja ir uzrakstīt nevis nodrāzto rec, bet paskaidrot kāpēc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HHH Posted July 6, 2005 Report Share Posted July 6, 2005 macho manupraat vislabaak tad buutu izveidot taadu variantu, ka postot un redzeet to visu apsprieshanu vareetu taa saucamie "leemeeji" un tikai pats topika iesaaceejs, lai arii ja vinjam ir palikushi kaut kaadi jautaajumi peec vairaak un mazaak izklaastoshaam cilveku domaam, vinjsh pats arii var kaut ko argumenteet pretii vai arii uzdot veel kaadu jautaajumu. nu tas taa kaa mans viedoklis shoreiz, mosh kaut ko aizmirsu pierakstiit bet jaaskrien zvanities par naudaam no ieprieksheejaa darba Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 6, 2005 Author Report Share Posted July 6, 2005 erix tavs variants nav vispaar realizeejams Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_erix Posted July 6, 2005 Report Share Posted July 6, 2005 (edited) Tu laikam domaji sandri - pacik tas ar nav mana brāļa īstais vards atļāvos to publicēt, bet ja tu domāji tiešām mani, tad es nesapratu kura daļa īsti ir neiespējama, tā kur es tecu, ka destrukts bus laimīgākais cilvēks uz pasaules, vei jka es esmu extrasens??? Edited July 6, 2005 by Dj_erix Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted July 11, 2005 Report Share Posted July 11, 2005 hmm, bez visu-pasauli-apdirshosha-gjeenija posta nevareeja iztikt... labaakaa shinii topikaa izteiktaa doma - par leemeeju tiimu un iespeeju paareejiem noluukoties lemshanas gaitaa... mani tikai interesee veids, kaadaa tas tiks izkaartots... damn, shaados mirkljos nozheeloju, ka esmu uz juus ar php.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 11, 2005 Author Report Share Posted July 11, 2005 lol forumaa tak membergrupu var uztaisiit un salikt permisijas. Nav nekaads vuuduu madzhik aaa jaa sajaucu HHH ar erixu. Darn. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted July 12, 2005 Report Share Posted July 12, 2005 silly me.. par to nedadomaajos.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
meniks Posted July 13, 2005 Report Share Posted July 13, 2005 macho tikai 1 jautaajums, tu iziesi cauri visiem 1532 regjistreetajiem juuzeriem un katram liksi, vai vinsh ir tiesiigs k-ko komentet tiesiibu sadalja vai nee ? un istenibaa HHH ideja bija vislabaakaa, jo tas butu ljoti labi, ja vareetu topika saaceejs atspeekot kauto ko citi ir teikushi, kas varbut ir tikai pa ausu galam dzirdeets un nav patiesiiba Link to comment Share on other sites More sharing options...
p00p Posted July 13, 2005 Report Share Posted July 13, 2005 macho jau nav nofloodota PM kaste ar jautaajumiem "vai es esmu gudrs tavaa skatiijumaa" ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 13, 2005 Author Report Share Posted July 13, 2005 nea, es domaaju tas mans pielikums par to kas buus ja izraadiisies ka esi idiots ir attureejis cilveekus no prasiishanas. Ja taa padomaa tad man liekas tikai viens ir uzprasiijis. Aa jaa, vinsh laikam nebija idiots. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted July 13, 2005 Report Share Posted July 13, 2005 meniks, tanii grupaa ietilps visi by default.. a atljauja postot buus uzlikta izveeleetajiem macho, es prasiju ircaa.. to es noteikti zinu... tikai atbildi nesanjeemu Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted July 14, 2005 Report Share Posted July 14, 2005 macho es esmu idiots ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma[Dzirciema] Posted July 15, 2005 Report Share Posted July 15, 2005 Macho uztaisi atsevisķu sadaļu ,kur visi kam ir zems pašnovērtējums varēs tev jautāt ,vai viņi ir idioti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
p00p Posted July 15, 2005 Report Share Posted July 15, 2005 Vai arii web lapinju ar skriptinju 8ball stilaa, kas uz randomu izveelaas Jaa vai Nee, un tad rezultaatus met logaa . Buutu jautri paskatiities. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_erix Posted July 15, 2005 Report Share Posted July 15, 2005 Koma TAs bij vispār labākais ko es pēdējā laikā esmu bijis lasījis Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAG Posted July 15, 2005 Report Share Posted July 15, 2005 Lasot forumu tieši šo sadaļu miru nost no smiekliem. Secinājums padomājiet paši vai tikai useri ir idioti vai arī paši ****** nau tik tādi paši!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
.iso Posted July 18, 2005 Report Share Posted July 18, 2005 serv h2. Man prat ir vienozimigi viss jedzigaka baloshanas sistema. kapec? Tapec ka ir admini uz serv uz admini uz foruma, kuri var var redzet arii to kaa notiek baloshana par jauniem adminiem. Vini tur liek postus, kas ir pret un kas par - nejau rec vai antirec, bet paskaidor kas un kaa. Bet izlemj h2 group, kur ir tikai neliela cilveku grupa ar smadzenem. Un pec tam ieliek postu taja pasha vieta, kur tika padots uz tiesibam. Un ieraksta viedokli, kapec ateica. Vai arii ka ir pieskirtas tiesibas. Un neviens nezin, kas isti tur ir bijis aprunats, un ja nu neiedot nav uz kaa apvainoties un ko lamat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now