JimBugA Posted April 15, 2009 Report Share Posted April 15, 2009 Kam nav slinkums var pajust līdzi bencikam tagad LNT spēlē Lielais jautājums Piedalās studijās spēlē Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nak3D Posted April 15, 2009 Report Share Posted April 15, 2009 Tagad piedalās - Mārīte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBugA Posted April 15, 2009 Author Report Share Posted April 15, 2009 Kā man besī viņas stulbā muldēšana... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted April 15, 2009 Report Share Posted April 15, 2009 (edited) Bļe tur tur tādi atmāri zvana. Pūķis, sunis, valis. Es raudu Edited April 15, 2009 by Glud!naTajs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nak3D Posted April 15, 2009 Report Share Posted April 15, 2009 ?Viņa mēdz arī stulbi klusēt. Zini tas man atgadinaaja vienu smieklīgu video, kur prostitūta nopietni runāja par to, ka viņas arī ir cilvēki un bla bla visu parējo hujņu, ka viņas jācienu un pēkšņi viņai klāt pielido džeks un ietriec pimpi viņai mutē. Čista tas noteikti neskan tā, kā izskatijās. Bet tas noteikti izskatītos labi, ja notiktu ar šo vadītāju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBugA Posted April 15, 2009 Author Report Share Posted April 15, 2009 (edited) Alnis. Dodiet man 700 ls Edited April 15, 2009 by JimBugA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted April 15, 2009 Report Share Posted April 15, 2009 Kur ir benciks MUDAQ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBugA Posted April 15, 2009 Author Report Share Posted April 15, 2009 Būs mled. Viņš tika finālā nesen, jāgaida, kad šitā aita beigs dirst Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted April 15, 2009 Report Share Posted April 15, 2009 Es vel domāju, ka esmu vienīgais, kas ienīst viņas tizlo mūldēšanu. Bet no otras puses, būtu pat tizlāk, ja viņa vienkārši klusētu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThoM. YorK. Posted April 15, 2009 Report Share Posted April 15, 2009 a ko vinjai dariiit? Kluseet un tizli blenzt kameraa??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mullter^ Posted April 15, 2009 Report Share Posted April 15, 2009 (edited) Viņš Finālā? Es tikko ieslēdzu. Fināls jau bija?? EDIT: Paldies. Edited April 15, 2009 by Mullter^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBugA Posted April 15, 2009 Author Report Share Posted April 15, 2009 Finālā vai pusfinālā. Tolkam neatceros, bet būs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted April 15, 2009 Report Share Posted April 15, 2009 LOL!!!!!!!!!!!!!!!!!!! AHAHAHAH nūbs nezināja KAPARS :DDDDDDDDDDDDDDDDDD Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted April 15, 2009 Report Share Posted April 15, 2009 50LS vinnēja. kapars, bļe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThoM. YorK. Posted April 15, 2009 Report Share Posted April 15, 2009 Suuda kapars..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBugA Posted April 15, 2009 Author Report Share Posted April 15, 2009 Apsveicam ar 50Ls Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted April 15, 2009 Report Share Posted April 15, 2009 Piezvaniet tak kāds pāris reizes. Nosauciet lapsa, un vinnēsiet gandrīz štuku. Apnika viņas jobekli skatīties. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted April 15, 2009 Report Share Posted April 15, 2009 :D edit: LOL tam counterim ir simtdaļas tas raidījums smird beyond all recognition Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted April 15, 2009 Report Share Posted April 15, 2009 Nosauciet lapsa, un vinnēsiet gandrīz štuku. Apnika viņas jobekli skatīties. jēga? viņi tak nelaiž pilnīgi visus ēterā, domāju, ka ne pat katru 10 vai kā tur pēc noteikumiem, tad jau sanāk, ka naudu dāvina, jo stundas laikā pazvana labi ja 60 cilvēki no kuriem 6 tiek iedirst ēterā kaut ko. baigi sarakstiju, ceru, ka domu saprati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted April 15, 2009 Report Share Posted April 15, 2009 Nu bet tā jau arī ir, viņi zvana katram 10 zvanītājam. Tieši, kā Tu tikko pateici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rolt0n Posted April 15, 2009 Report Share Posted April 15, 2009 Tieši, kā Tu tikko pateici. Piezvanot tev nosauc laimigo ciparu... ja tev ir tas, tad tas vel nenozime, ka busi eteraa... starp visiem laimigajiem cipariem dators izloze tikai vienu... 1x uzzvaniju jau Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted April 15, 2009 Report Share Posted April 15, 2009 Tieši, kā Tu tikko pateici. Nu jā, bet paskaties, ēterā tiek vidēji 5-7 zvanītāji, tad jau pēc tava teiktā, ka no zvanītājiem iekasē 70ls, bet uzdāvina sākot no 250ls? klausi r0lt0nu, nekad neesmu zvanijis, bet man jau uzreiz bija skaidrs, ka kārtējā cilvēku appišana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Posted April 15, 2009 Report Share Posted April 15, 2009 tas ir viens no maniem all time fave video! atceros, ka skatījos viņu kādu gadus 3 vai 4 atpakaļ pie drauga mājās un tieši EPIC momentā viņa māmuļa ietesās istabā. ilgi vēl rēcām ja kāds varbūt vēl zin kādu linku uz to klipu, tad būs Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted April 15, 2009 Report Share Posted April 15, 2009 Vispār par šo lietu runājot, vakar skatījos zelta drudzi, kur kāda veca tante vinnēja 600ls, pazvanot viņai, viņa pateica, ka šī ir bijusi, viņas 900reize kā zvanītajā, šajā raidījuma. Vienīgais ko varu teikt, STULBIE cilvēki, kuri tiešam iekrīt šajās manipulācijas un dažreiz paskatoties uz tiem, kas vinnē šos laimestus, nāk smiekli, jo viņi ir pazvanījuši labi, ja 3 reizes, bieži vien tā ir, saku domāt, ka viņi tā speciali dara lai piesaistītu vairāk cilvēku. p.s. vel piebildīšu to, ka tie, kas zvanījuši tikai vienu (vai mazliet vairāk) ir zvanījuši tieši pēdējas minūtes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted April 15, 2009 Report Share Posted April 15, 2009 mani vairāk interesē naktrīsdē video. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now