Jurko Posted April 14, 2009 Report Share Posted April 14, 2009 Čau! Vajadzīgs normāls portatīvais. Budžets ~300 Ls. Ko variet ieteikt? Labāko no visiem variantiem par ~300Ls!!! Neder tikai teikums "piemet 120Ls un paņem šito" Man budžets tiešām ir limitēts ~300Ls, īstenībā ir 200Ls, jau tā piemetu 100Ls, kuri man nav. Nu vēl 30-50Ls būtu gatavs piemest, ja baigā atšķirība starp 300Ls un 350Ls. Ko iesakiet? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted April 14, 2009 Report Share Posted April 14, 2009 Iesaku lietotu! Par tadu ciparu var nopirkt LOTI labu leitotu portativo datoru. Iesaku loti skatities uz brendigajiem un svarigi, lai butu mobile procesors, kas nerij daudz elektribas. Vispar iesakuy Sony Vaio jo tie ir loti labi un fantastiski klusi datori. Lai nu ka - ieej ss.lv un suti visiem emailus ar cenu, kas ir par 20 - 30% zemaka par to, ko vini piedava. Liela dalja atsauksies vai vismaz bus ar mieru bazaret. Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted April 14, 2009 Author Report Share Posted April 14, 2009 Par tadu ciparu var nopirkt LOTI labu leitotu portativo datoru. Iesaku loti skatities uz brendigajiem un svarigi, lai butu mobile procesors, kas nerij daudz elektribas. Vispar iesakuy Sony Vaio jo tie ir loti labi un fantastiski klusi datori. Lai nu ka - ieej ss.lv un suti visiem emailus ar cenu, kas ir par 20 - 30% zemaka par to, ko vini piedava. Liela dalja atsauksies vai vismaz bus ar mieru bazaret. Beefs Tur tas suns aprakts, ka negribās iegrābties uz baigo mēslu (lietoto). Ja nopērc un viss ok, tad ir baigi labi, bet ja viņam ir kaut kāds gļuks, tad diez vai man izdosies sameklēt mistisku džeku, kurš būs ievietojis reklāmu ss`ā ar zelta zivtiņas nummuru. Un Sony Vaio vai kā viņus tur sauc tak maksā astronomiskas summas vai ne tā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kilersxxx Posted April 14, 2009 Report Share Posted April 14, 2009 skatoties kam tev viņš ir vajadzīgs - spēlēm vai darbam? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kilersxxx Posted April 14, 2009 Report Share Posted April 14, 2009 šis ir diezgan labs visam , draugam ir,izmanto darbam un dažreiz uzmauc cs un gta! iet smuki varēsi ar Bluetooth sūtit mūziku mob Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted April 14, 2009 Report Share Posted April 14, 2009 (edited) Nāc pie manis, es tev Gauju pa 200ls atdošu. Portatīvais dators nav domāts spēlēšanai Edited April 14, 2009 by Glud!naTajs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted April 14, 2009 Report Share Posted April 14, 2009 Ko iesakiet? Tu taču vari piemest vēl 30 - 50 Ls, jo baigā jau nu atšķirība starp 350 Ls un 400 Ls. Ā, vispār vari piemest vēl 30 - 50 Ls, jo baigā jau nu atšķirība starp 400 Ls un 450 Ls. Ē, es te tā iedomājos - piemet vēl 30 - 50 Ls, jo baigā jau nu atšķirība starp 450 Ls un 500 Ls. Tātad - Jurko vēlas pirkt portatīvo pa 500 Ls. Ko varat ieteikt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted April 14, 2009 Author Report Share Posted April 14, 2009 Tu taču vari piemest vēl 30 - 50 Ls, jo baigā jau nu atšķirība starp 350 Ls un 400 Ls. Ā, vispār vari piemest vēl 30 - 50 Ls, jo baigā jau nu atšķirība starp 400 Ls un 450 Ls. Ē, es te tā iedomājos - piemet vēl 30 - 50 Ls, jo baigā jau nu atšķirība starp 450 Ls un 500 Ls. Tātad - Jurko vēlas pirkt portatīvo pa 500 Ls. Ko varat ieteikt? Ja es Tevi nepazītu, tad domātu, ka Tu esi PIDIŅŠ. Bet tā kā es Tevi pazīstu, tad zinu, ka Tu esi PIDIŅŠ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaaniskal Posted April 14, 2009 Report Share Posted April 14, 2009 Ir diezgan daudz normāli portatīvie, bet kādu tieši vēlies... Mazu, lielu, normālu, tādu kur var kko spēlēt (kaut gan portatīvais tam nav domāts), prosta netam, varbūt vēlies paņemt līdzi kkur utt. Ja tu pateiksi kko no maniem pirmīt minētajiem piemēriem, varēšu tev kko ieteikt par saprātīgu cenu P.S. Lietotu neieteiktu... Nezinu kapēc, bet pašam nepatīk lietotu tehniku pirkt. Nevar zināt ko dabūsi. Varbūt pēc mēneša nosprāgst Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted April 14, 2009 Author Report Share Posted April 14, 2009 P.S. Lietotu neieteiktu... Nezinu kapēc, bet pašam nepatīk lietotu tehniku pirkt. Nevar zināt ko dabūsi. Varbūt pēc mēneša nosprāgst Spēlēm nevajag. Vajag: 1. Normālu ekrānu ~15" 2. ātru. 3. Ar normālu baču, jo tam Aceram Extensa 5230 - Battery average runtime ir tikai 2h Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted April 14, 2009 Report Share Posted April 14, 2009 man pašam ir extensa 5630 tīri jaudīgs, bet jā velk vidēji uz 2 stundām uz balancētu režīmu, uz power saver iet 3,5 h Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted April 14, 2009 Report Share Posted April 14, 2009 Vajag: 1. Normālu ekrānu ~15" 2. ātru. 3. Ar normālu baču, jo tam Aceram Extensa 5230 - Battery average runtime ir tikai 2h Nu redzi, normāli darbinot portatīvo baterija ilgāk pa 2.5 stundām tev neturēs. Tas, ka viņi tur raksta uz iepakojuma, ka baterija tur 4 stundas ir muļķības. Viegluma ziņā tev pofig? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted April 14, 2009 Report Share Posted April 14, 2009 ja gribi, lai bača ilgi tur, pērc ar mazu ekrānu. man tētim ir dells ar 12'' un baterija 5h iet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted April 14, 2009 Report Share Posted April 14, 2009 Jauns 12 collīgs dells noteikti iekļausies 300 latos. Dirsā tos programmētāju sīkos ekrānus Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted April 14, 2009 Report Share Posted April 14, 2009 kurā vietā es pateicu, ka viņam ir jāpērk dells? es teicu, ja grib, lai bača ilgi tur, pērc ar mazu ekrānu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 14, 2009 Report Share Posted April 14, 2009 ko tu ar portatīvo darīsi, lol? dr. pain, lol, tu nepareizi izlasīji, viņš neteica, ka starp tām summām nav atšķirība, viņš teica, ka ja ir liela atšķirība kompjos, tad var vēl atļauties 50ls piemest un tas arī viss. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaaniskal Posted April 14, 2009 Report Share Posted April 14, 2009 (edited) Nekāda laba baterija jau nesanāks, ja vajag lai ir labas iekšas... Te ir viens pa 321Ls, diezgan labs ar divkodolu procesoru, 3GB RAM un 320GB cietais. Bet te ir vēl viens sakarīgs pa 249Ls - Intel 2Ghz, 2GB RAM un 160GB cietais. EDIT: Ieteiktu tev pašam aiziet uz salīdzināšanas portālu un paskatīties portatīvos par tādām cenām, par kādām vari atļauties Edited April 14, 2009 by jaaniskal Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuj1tsy Posted April 14, 2009 Report Share Posted April 14, 2009 Vari paskatīties šito: http://www.m79.lv/product/single/group/61/...66/ACER_EME725_ un tad salidzini.lv apskatīties, vai nav pie kādiem pidiņiem lētāk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuj1tsy Posted April 14, 2009 Report Share Posted April 14, 2009 Te ir viens pa 321Ls, diezgan labs ar divkodolu procesoru, 3GB RAM un 320GB cietais. Bet te ir vēl viens sakarīgs pa 249Ls - Intel 2Ghz, 2GB RAM un 160GB cietais. Hah, iedevām vienu un to pašu linku Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted April 14, 2009 Report Share Posted April 14, 2009 http://www.bmwpower.lv/member_gallery.php?gal_id=4578 paskaties šeit variantus, lapas beigās ir arī lētāki. Pats tikko nopirku xps m1530 no tā čaļa, atsauksmes tikai tās labākās. Iesaku sūtīt meilu ar savu budžetu, lai paskatās ko var salikt vai pasūtīt, ir arī mazlietoti ar jaunām baterijām(kursabiedrs tādu paņēma pirms pāris mēnešiem, itkā viss ok). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted April 14, 2009 Author Report Share Posted April 14, 2009 Ok. Paldies visiem par info. It sevisķi Dr.Painam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaaniskal Posted April 14, 2009 Report Share Posted April 14, 2009 Es biju pirmais http://www.bmwpower.lv/member_gallery.php?gal_id=4578 paskaties šeit variantus, lapas beigās ir arī lētāki. Pats tikko nopirku xps m1530 no tā čaļa, atsauksmes tikai tās labākās. Iesaku sūtīt meilu ar savu budžetu, lai paskatās ko var salikt vai pasūtīt, ir arī mazlietoti ar jaunām baterijām(kursabiedrs tādu paņēma pirms pāris mēnešiem, itkā viss ok). Lētāk laikam sanāk nekā veikalā, bet takā tas ir Dell, līdz ar to arī dārgāk nekā Acer Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted April 14, 2009 Report Share Posted April 14, 2009 (edited) Nelasiju ko kas te iesaka,bet pec pieredzes,jaunais 525 ir super labs! Citur vinsh noteikti ir letaks iemetishu shito defaulto! EME 525 Edited April 14, 2009 by GooD`MeN Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted April 14, 2009 Report Share Posted April 14, 2009 jap. HP tocna nenem! un Compaq ari nee! LOTI skali. Ta jau iet labi, bet loti skali! Ja tev darbam vajag, tad iesaku intel divkodolu. 1GB ram un vispar ja dabutu kaut ko ar ssd disku tad tu butu biznesa. Un vienmer vienmer kaulejies, jo tagad var loti nosit cenu. GAlu gala - portativajiem datoriem nekas parasti nesamaitajas. Jo ipasi Sony. Un ja tu pirksi lietotu, tad dabusi ari garantiju. Ja ir lietots bez garantijas, tad tas ir zagts un var prasit puscenu. BEefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
brazer Posted April 14, 2009 Report Share Posted April 14, 2009 Pats Lietoju Acer Aspire 5535 Itkā normāls, pa ~350 var dabūt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now