nillys Posted April 13, 2009 Report Share Posted April 13, 2009 Luuk ari jums ieskats vienaa no jaunakajaam speleem :D http://vimeo.com/2212167?pg=embed&sec= Spēli ir radījuši DigiPen Tehnoloģiju Institūta studenti, The Power of Paint ir bezmaksas, pirmās personas puzzles platformu spēle, kas radīta ap spēlētāja spējam mainīt apkārtni kā vien viņiem tīk, vienkārši izkrāsojot to. Spēle nedaudz atgādina nesen izlaisto Valves spēli pirmās personas puzzles platformu spēli Portal. Patreiz ir pieejamas trīs dažādas krāsas, katrai no tām piemīt savas unikālās īpašības. Zaļā krāsa - Lēcieni Sarkanā krāsa - Palielinās kustības ātrums Zilā krāsa - Pielīpi pie virsmas Spēle ir ieguvusī divus apbalvojumus šī gada neatkarīgo spēļu izstrādātāju konferencē: Lejupielādēt: https://www.digipen.edu/?id=1170&download=1506 (60MB) http://www.thepowerofpaint.com/Tag_Installer.exe (60MB) GL&HF Link to comment Share on other sites More sharing options...
ry. Posted April 13, 2009 Report Share Posted April 13, 2009 Ja kādam vajag tad torrents no lv trakera pie atachmenta. Spēle baigi labā, kā sāku spēlēt ta 2h lēkāju un painotju Bet tagad jau apnikusi. torrents.rar Link to comment Share on other sites More sharing options...
nillys Posted April 13, 2009 Author Report Share Posted April 13, 2009 esmu nospelejis augstakais 1,5 h kautgan lidz galam nesmu ticis cik tad tur isti ir lvl? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaaniskal Posted April 13, 2009 Report Share Posted April 13, 2009 Izskatās diezgan interesanta Var būt kādreiz pamēģināšu... P.S. Kapēc tik maz aizņem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted April 13, 2009 Report Share Posted April 13, 2009 Varēji vissmaz aprakstu pats uzrakstīt, nevis copy&paste Link to comment Share on other sites More sharing options...
crushy Posted April 13, 2009 Report Share Posted April 13, 2009 Man kkas nav kārtībā ar to spēli. Kad sāku spēlēt viss ir tāda kā putra un nevar redzēt ne zemi, neko. Kāds nezin kā to var izlabot? Varbūt vainīga ir vista? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHILLSIDE Posted April 13, 2009 Report Share Posted April 13, 2009 (edited) Man, tas pats, kas crushy, kas varētu būt pa vainu? kas ar video karti or smth else? Edited April 13, 2009 by edgars797 Link to comment Share on other sites More sharing options...
crushy Posted April 13, 2009 Report Share Posted April 13, 2009 Es atradu atrisinājumu. Q: The game loads correctly, but things aren?t showing up in the game! What?s gone wrong? A: You might have your video card set to force anti-aliasing on. Disable this in your video card?s settings and everything should be fine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nillys Posted April 13, 2009 Author Report Share Posted April 13, 2009 Man nekādu lagu nebija Daļēji arī aprakstu veidoju pats -daļēji nē Sho speeli to4 spelee 2 grupaas lageru-normaalo pc ipasnieki NOrmalo pc ipasnieki -windows xp nekadu debilu skinu utt. Nenormaalie--w.Vista ar zajebisajiem pluginiem utt. (ar kuriem piebaazts pc) pashi tosd neizmatojot:) GL&Hf in tag Nillys Link to comment Share on other sites More sharing options...
ĒRNĪJS Posted April 13, 2009 Report Share Posted April 13, 2009 Pēc video liekas reāli laba, kad būs brīvāks laiks pamēģināšu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexx92 Posted April 14, 2009 Report Share Posted April 14, 2009 Man laikam vienigajam tā spēle nepatīk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now