dyversant Posted April 9, 2009 Report Share Posted April 9, 2009 vajadzigs ir kads, kas dzivojas madona un riita buutu gatavs mani aizvest uz hvz kurieni, kur notiek gjitariistu sesijas Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeteCtiV Posted April 9, 2009 Report Share Posted April 9, 2009 Dzīvoju Madonā, par ģitāristu sesiju gluži neinteresējos, bet cik nu esmu manījis, tad viss notiek kultūras namā, dzīvošana laikam iekš Madonas Valsts ģimnāzijas. Madona nav liela, ar atrašanu nevajadzētu būt problēmām. Bet ja nu galīgi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted April 9, 2009 Report Share Posted April 9, 2009 diviiiiti uzp1mp0 eziiitim viņš ir no madonnas un rītā vinjam tur jabuut,ja nebus shovakar kaut kur atkal aizdzeeries Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted April 10, 2009 Author Report Share Posted April 10, 2009 one oneee.... 27162419 uzzrakstiet maan kads vinja numuru Link to comment Share on other sites More sharing options...
bukuciS Posted April 10, 2009 Report Share Posted April 10, 2009 būtu izlasījis ātrāk tavu postu būtu varējis sarunāt tev transportu ar Riga Groove Electro komandu, tiem pašiem, kas tur sniegs konci un būs učuki šodien piem. saksofonists deniss pashkevich nebus ipashi svaigs, jo vēl šorīt 6:00 ar viņu apspriedām saxus mašīnā p.s cik nopietni nodarbojies ar mūziku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted April 13, 2009 Author Report Share Posted April 13, 2009 skanoju rajonaa pa retam pasakumus,amatier dj. praktiski hobijs Link to comment Share on other sites More sharing options...
bukuciS Posted April 14, 2009 Report Share Posted April 14, 2009 skaidrs! nu un kā tad gāja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Inokentijs Posted May 5, 2009 Report Share Posted May 5, 2009 Heh es dzīvot pie madonas dzirdēju ka bijis jautrs pasākums tikai pats neinteresējos par to Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts