FanTiik Posted April 6, 2009 Report Share Posted April 6, 2009 cau tauta gribeju jums usprasit vai var kaut kada weba vai foruma dabut web cw scriptu biju meklejis seit gign.lv un google nekur neatradu a maksat lielu naudu negribu ;[ vai kads zin kur varetu dabut vienkarwu tabulu prieks cw serveriem piemeram ta ka dyc.lv vai sms.chill cerams kaut ko zinasiet un ieteiksiet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lancom Posted April 7, 2009 Report Share Posted April 7, 2009 Tu nekus neatradisi.pats taisi ka es... Link to comment Share on other sites More sharing options...
wallbe Posted April 7, 2009 Report Share Posted April 7, 2009 (edited) Čaliti musdienas viss ir tikai par naudu. Ja gribi sev SMS cw skirptu, meklē pamacības un taisi. Vaj pamekle vel kadas cs weblapas! Edited April 7, 2009 by wallbe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kayak- Posted April 7, 2009 Report Share Posted April 7, 2009 domā ko runā. es mūsdienās par velti varu aiziet uz wc, iziet ārā, un vēl visādas lietas. FanTiik, ja es necenstos, es nesaprast ko ellē tu tur gvelz. kkādu cw scriptu. es varu iedot jebkādu tabulas scriptu. nākošreiz pastāsti normāli latviešu valodā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now