Ducatii Posted April 2, 2009 Report Share Posted April 2, 2009 Slēdzot iekšā steam cs:s, man izleca lodziņš ka man jāuzinstalē jaunāki video driveri. Nokačāju no nivdia mājas lapas, ieinstalēju, restartēju datoru un tagad visas krāsas ir vienā putrā.. visur ķeburi, kaut kādas rūtiņas, līnijas, viss izplūdis, viss ir tikai pelēkā/zilā/sarkanā krāsā utt.. es kaut ko nepareizi izdarīju ? un ko es varētu darī lai to labotu? un vēl kas - Es nevaru izmainīt settingus pie "Display properties - settings" t.i tur ir uzlicies screen resolution 640x480 un color quality "lowest 4 bit", lai gan man vienmēr ir bijis 1024x768 un "highest 32 bit". Es mēģināju pārlikt, bet saglabāju izmaiņas, nekas nesaglabājas un viss atkal uzliekas uz zemajiem uzstādījumiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ducatii Posted April 2, 2009 Author Report Share Posted April 2, 2009 Tiku galā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Izliecies Posted April 2, 2009 Report Share Posted April 2, 2009 kas vij par vainu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ducatii Posted April 2, 2009 Author Report Share Posted April 2, 2009 Tajā folderī, kuru nokačāju bija vēlviens setup.exe fails, kuru nebiju pamanījis un tas bija domāts priekš "display properties". To palaidu un viss bija ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now