the best Posted March 28, 2009 Report Share Posted March 28, 2009 (edited) Labvakar man ir lielas problemas ar realtek HD audio driver instaleru. karo4e viss sakas problemas sodien del avg antivirus 8.5 free version kad es vinu sodien uzinstaleju tad man peksni pazuda soundi. tad es panemu un uninstal to realtek HD audio un kad es meginu vinu uzinstalet tad man izmet erroru ar uzrakstu Install Realtek Audio Driver Failure !! [Error Code : 0xE0000227] un ta ir tagad visu laiku meginu vienalga kadu versiju bet tik un ta lec tas pats errors moska errors lec tagad tapec ka es pirms kadam 3 menesiem biju apgreidojis windows xp professional sp2 uz sp3 un ja ta ir ta vaina ka es esmu apgreidojis uz sp3 tad varbut ir iespejams apgreidot atpakal uz sp2 kautka es jau esmu meginajis bet nesanak. Moska kads no jums zinas so problemu. tnx jau ieprieks. Edited March 28, 2009 by the best Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted March 28, 2009 Report Share Posted March 28, 2009 http://www.google.lv/search?source=ig&...&meta=lr%3D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now