Jump to content
GIGN Forum

Db Grupa


#wL.Media
 Share

Recommended Posts

Okey.

Tādu sūdzību nekad GIGNā nav bijusi, tādeļ nezinu kā īsti jāraksta.

Sākam, jau kādu laiku atpakaļ iekļuvu DB (dabas brīnumi) grupā. Tad kad tas notika es tā lepojos par sevi, ka beidzot kaut ko panācu. Bet te tikai sākas problēma. Tātad, jā daži no maniem topikiem ir bišķin ''izkrāšņoti'' ar visādām lietām un izteicieniem. Bet dzīvē man nemaz tik grūti neiet. Problēma tāda, ka skolā esmu ļoti izglītots, kluss, un stundās pat vārdiņu nepasaku, un tur ir tā problēma. Ka man nav kur ''izgāzt'' savējo emociju plūdumu. Ar draugiem ārā neeju, meitenes nav, vienīgi kas ir internets. Un vieta ir, GIGN forums, te es varu padalīties ar savām idejām/stāstiem/stulbībām. Kā jau minēju pēdējā laikā pat pametu internetu (ne uz ilgu laiku :khehehe: ) tas ir mācību dēļ, šosemetri daudz noslimojot esmu iekavējis, tākā vajag visu atgūt laicīgi nevis vasarā. Bet lūgums ir tāds.

!!! Izņemiet mani no db grupas un ielieciet atpakaļ jūzeros !!!

!!! Lūdzu noņemiet man ''zēns ar sapni'' rank title !!!

!!! Sāksim visu ar jaunu lapu? Lūgums VISIEM lietotājiem, lai aizmirst mani kāds es biju, un tagad kad es postoju topikā un jūs ejat ar domu: ''oo bļe, atkal tas daunis wL iepostoja kārtējo sūdu'', vienkārši uztverat mani tagad kā jauniņo ar gandrīz vai 1000 postiem :D !!!

Ak jā piemirsu, kapēc rakstu sūdzību, te uzradās daži veči, kuri domā ja esmu DB grupā tad esmu totālākais daunis kuru var nodirst. NĒ NĒESU UN EJAT DIRST, visi kas ar manīm cenšās dirsties pa PM.

Nu tas arī viss, kā redzat trīs lūgumi.

Lavrx - cash^ mani brīdināja, ka nedrīkst otru akkount, 1persona = 1konts. Un tā nav izeja. Es nepievērstu uzmanību, bet tomēr ir ir tādi LIELIE VEČI, bļē (nespēju noturēt emocijas es savas) kuri redz ka esmu DB un nodirš.

Edited by #wL.Media
Link to comment
Share on other sites

(jaa esmu vins no vinjiem) ja esmu DB grupā tad esmu totālākais daunis kuru var nodirst. NĒ NĒESU UN EJAT DIRST, visi kas ar manīm cenšās dirsties pa PM.

shim te tagad piekritu vairak ka pirmstam :)

Edited by ANAL-GINS
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...