rusty Posted March 27, 2009 Report Share Posted March 27, 2009 nu tā. vakar diezgan smagu paku dabuju ar vīrusiem - tādi, kas atslēdz manu antivīrusu (daļu), zog paroles un atrubij netu. vispār pa netu - vienmēr turat daķī veco IE. izglāba mani kr4 ar spyware doctor nogāju. tiku no daudzkā vaļā. doma vēl uzlikt jaunu antivīrusu. bet. vispirms man vajag tikt pie Task Manager. kr4 sūds viņu disable'oja. crtl+alt+delete = "task manager has been disabled by your administrator" kā tikt pie viņa atpakaļ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeimoN Posted March 27, 2009 Report Share Posted March 27, 2009 Ieraksti googlē to "Task manager...". Un pirmais rezultāts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted March 27, 2009 Author Report Share Posted March 27, 2009 man vajag veco atpakaļ. jo tas nozīmē, ka dakī ir vēl vīrus, kas man kautko piš + tas ir diezgan debīla paskata pārlūks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cirish1 Posted March 28, 2009 Report Share Posted March 28, 2009 http://windowsxp.mvps.org/Taskmanager_error.htm Lūdzu! Visas četas iespējamās metodes, cerams kā da no viņām palīdzēs... Turklāt, tas [b]visssssSSSSS[/b] Bija atrodams Google.lv ! :/ Zem nosaukuma Task manager Too easy. .;( Varēji tak pats atrast.. :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now