macho Posted July 12, 2005 Report Share Posted July 12, 2005 man tas rāmis nepatīk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dream Posted July 12, 2005 Report Share Posted July 12, 2005 (edited) tie burti labi iet kopaa ar visu sign. un melno apmali. Kraasu zinjaa varbuut jaa, bet stila zinjaa galiigi neiet kopaa ar visu kopeejo Es neapshaubu tavas prasmes, taa jau tas signature baigi labs ira , tikai tie burti ... Un izdomaaju arii ashi uzvaidot signaturi , taa tiiri cieshami ir , bet kautkas man ljoti vinjaa nepatiik , nevaru saprast iisti, kas , laikam ne taadu meiteni panjeemu nu pakritizeejiet Edited July 12, 2005 by Dream Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted July 12, 2005 Report Share Posted July 12, 2005 labs. viss kas saistiits ar anime ir labs ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dream Posted July 12, 2005 Report Share Posted July 12, 2005 (edited) ha ha paldies ... un tas par anime taisniiba , neesu nekaads baigias anime fans, bet patikt vinja patiik ... Edited July 12, 2005 by Dream Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted July 12, 2005 Report Share Posted July 12, 2005 nepatiik man taa meitene, tas drakons izskataas kaa no kkaadaam fishkaam kas kaadreiz bija un vel kkas liidziigs ir uz tiem melnajiem krekliem kas tagad ir katram 10ajam un man vinji besii -nepatiik man anime Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rawen Posted July 12, 2005 Report Share Posted July 12, 2005 normaals sigs - vieniigais vajadzeeja backgroundu krutaaku + to veceni tu nepareizi esi ieblendojis iexaa - gruuti saskatiit vinju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Pinky_prom Posted July 12, 2005 Report Share Posted July 12, 2005 meitene ir laba. saskatiit vinju var loti labi. anime ir laba lieta - labaakaa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dream Posted July 12, 2005 Report Share Posted July 12, 2005 (edited) nu taa miglainiiba bij taada domaata nu tjipa tak man niks ir dream Edited July 14, 2005 by Dream Link to comment Share on other sites More sharing options...
frenzzi Posted July 12, 2005 Report Share Posted July 12, 2005 interesanti tas buutu tu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted July 13, 2005 Report Share Posted July 13, 2005 austinjas izskataas liidziigas maneejaam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nak3D Posted July 13, 2005 Report Share Posted July 13, 2005 for ordinary.. manliekas viss kas tev patiik ir pasha atspulgs spogulii, ja tu saprati ko es gribeeju teikt... for Rawen.. normaals sigs - vieniigais vajadzeeja backgroundu krutaaku + to veceni tu nepareizi esi ieblendojis iexaa - gruuti saskatiit vinju viss jau buutu okej, bet kaa tu vari teikt, ka vinsh ir nepareizi ieblendojis, tu tachu to sigu pat netaisiju, nezinaaji kaadam vinjam bija jaaiznaak - varbuut tas ir tieshi tas ko vinsh gribeeja izveidot... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted July 13, 2005 Report Share Posted July 13, 2005 nav tik traki plikais Link to comment Share on other sites More sharing options...
!nv![CT]a * KryPt0 Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 Lol... un kas vinjaa buutu domaats ? ir OK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now