Jump to content
GIGN Forum

March Mayhem


Oddish
 Share

Recommended Posts

Cīņa par labāko game developeri jeb spēļu izstrādātāju.

galvenā lapa

linki uz balsošanas topikiem

Diezgan interesanti palasīt katras cīņas komentārus. Es domāju tas bija pārāk nežēlīgi pirmajā kārtā ielikt Valve pret id software. :)

Izskatās, ka pēdējie četri varētu palikt Nintendo, Valve, Activision/Blizzard un Rockstar. Uzvarēt no šiem var jebkurš.

Link to comment
Share on other sites

Lasītāji balso par labāko.

Devi sacenšas ar saviem izdotajiem darbiem. Piemēram Valves halflife, tf2, l4d pret Blizzarda Diablo, Starcraft, WoW. Lielākais communitijs vinnē.

Link to comment
Share on other sites

Blizzard vispār diezgan smagi iet trešajā raundā pret Relic. Tikko vēl DoW2 iznāca, bet Blizzard vēl tikai pulē savus topošos grāvējus (sc2 un d3). Es pats šeit nebalsošu. Mans spriedums varētu būt diezgan neobjektīvs, jo esmu spēlējis visas Blizzard spēles, bet nevienu Relic darinājumu.

Link to comment
Share on other sites

Un to sauc par lab ako developeru kontestu? Kads tur vispar sakars ar developeriem. Krutak butu, ja definetu kaut kadu tasku (samera vienkarsu) un uzvaretu tie, kas to izdaritu viiissss krutak! Ka agrak bija sacensibas, kad vajadzeja 64KB iebazt ieksa pec iespejas krutaku darbu un tas, ko toreiz radija dzeki, tas bija TIESAM iespaidigi!

Beefs

Link to comment
Share on other sites

Kas par cīņu!!!11oneone

(1) Activision Blizzard

49.7% (775)

(12) Relic

50.3% (783)

edit; izskatās, ka relic ņem, bet viskas var notikt. Es par activision - tony hawk rullz!

edit2; tieši tā! Activision aizgāja priekšā. :)

Edited by MeGaPiiLe
Link to comment
Share on other sites

Es tikai tagad to topiku atradu , balsojis biju pirms tam , cita foruma bija arii par sho te rastits, bet nu ko x.x mani favoriti izkrit

gta 4 - Rockstar nezinu , vai ar vienu speli var klut tik kruti

Valve- Nu jaa te ir hl2 engine piekritejiem par ko padomat

Relic - Kaut kadu Conan dalju neizdeva ?

Link to comment
Share on other sites

;)

Tev ir kādi argumenti pret blizz? Relic tāpat nevinnēs un drīz izlidos. Daudz interesantāk būtu tādi smagsvaru mači, kā Blizzard vs. Valve vai Nintendo.

A BOT XYu!

Relic iespamoja kur vien varēja iespamot, lai tik par viņiem nobalso.

un tās 204. lapas ar spamu raksturo viena bilde :)

duty_calls.png

Link to comment
Share on other sites

Man Blizzards nepatīk jo viņi ir cirvji.Viņi AIZLIEDZ citiem botot,lai gan paši izmanto botus(par to kā es to zinu,ir cits stāsts).Un viņiem rūp tikai un vienīgi nauda,nevis spēlētāju intereses.D3 izpostīs visus Diablo,kā arī SC ir klasika,ko cenšas sapist.Blizzard NERŪP NEKAS,izņemot naudu,atšķirībā no Valves un Relic.Un kas par to ka Relic spamo?Viņiem vismaz ir normāli grāvēji.

P.S Pierādijums tam,kad Blizz ir boti un viņiem rūp tikai nauda-apnika wow pirms kāda pus gada,lich king noārdija wowu,vnk paskrēju ar speed hack,aizsūtiju blizzam mailu-my cousin played with my char.Can i have unban?Viņi atsūtija-You maybe have been keylogged and we are unbanning you.Pēc tam,norāvu banu par vairāk ka 10k gold scam,aizsūtiju appeal-Lolz please unbann meh!!!11111oneoneone,viņi atbildēja gandrīz to pašu.3 reizē gan neatbanoja :D Tā ir sistēma,un blizzards sux ;)

Edited by wicked.sick
Link to comment
Share on other sites

lol, nosauc kaut vienu mūsdienīgu spēļu ražotāju kuram ir pohujs uz iegūto naudu? Tak padomā sākumā, protams visi grib piesaistīt pie sevis cilvēkus kuri pirktu viņu spēli, bet pirmajā vietā tomēr visiem ir nauda un tikai tad seko spēlētāju apmieratība vai kā tas saucās nezinu īsti.

Link to comment
Share on other sites

AIZLIEDZ citiem botot,lai gan paši izmanto botus

:superlol:

Jeb kura uzņēmuma galvenais mērķis ir KĀST NAUDU. Tas ka blizzard ir tik milzīgi WoW pardošanas apjomi, ka ripo miljoni, ir tikai viņu pašu māka un nopelns. Ja jau wow ir tāds sūds, kāpēc tad visi viņu spēlē, un neviens cits mmo nevar nekādīgi no troņa nogāzt ?

mmo spēle ir tik sūdīga cik to veido paši spēlētāji. Kad jau forumos par kaut ko tiek īdēts, tad blizz nevar to uzlabot nesačakarējot kaut ko citu.

Sapisīs diablo un starcraft? Nu tā ir viņu darīšana... Mums kā patērētājiem ir izvēle, vai nu viņu produktus lietot vai nē.

Link to comment
Share on other sites

piedod , tu vinu esi spelejis , vai tikai puspabeigtas speles gameguide esi redzejis ?

Tad kad arii bus , tad varesi savus paregojumus te deklaret. D3 pec grafika bus speciga, ljoti speciga spele.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...