Set. Posted June 24, 2005 Report Share Posted June 24, 2005 (edited) Shitas vienkaarshi teevs , karoche uz doto briidi kadriiz visi kas te posto iznjemot kalbaca ir galiigi idinji ( peec vinja teksta var spriest ) P.S es te vairs nepostoshu Edited June 24, 2005 by Set. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted June 24, 2005 Report Share Posted June 24, 2005 (edited) Set, biki pa daudz esi iespamojis un tas reaali smird es nez, chalim(kalbaca) vismaz ir reaali, normaali, saprotoshi(A NE PUSPISTI) texti! pieteikums arii labs...man tikai viena lieta biedee tas, ka tu esi diezgan neredzeeta persona, un uz servera tik daudz nemaz nespeelee(nespeelesi) bet nu GL ! EDIT: kalbaca, nevadzeeja pa jaanjiem raxtiit pieteikumu, jo reti kursh vispaar pieiet pie kompja un ja arii pienaat tad taadi ne iisti zhirgti! Edited June 24, 2005 by darek Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalbaca Posted June 24, 2005 Author Report Share Posted June 24, 2005 Set. ko tu dari.. ko tu raksti kautkādas stūlbības kad es visus uzkatu par muļķiem, te runa iet tikai un vienīgi par tevi. Es lūzu lai nepiesienās pie manis ar sīkumiem es visu infu uzrakstīju kas ir nepieciešama lai dabūtu recommend vai antirec, nē tev vajadzēja kautko galīgi nepatēmu laist. Nejau es sāku gruzīt virsū, bet gan tu.. es tikai pēc katra tava posta uzrakstīju atbildi kā rezultātā tu sapsihojies, PAts vainīgs! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted June 24, 2005 Report Share Posted June 24, 2005 kalbasa, vari mieriigi iet maajaas, tev, izskataas, nekas nespiid... gign ir savaadaaks serveris - labaaks ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalbaca Posted June 24, 2005 Author Report Share Posted June 24, 2005 darek, es strādāju par kluba administratoru.. es praktiski visu laiku atrodos pie datora, atrodoties pie datora es spēlēju tikai cs, jautājums ir tikai tur, uz kura servera es spēlēju! Varbūt man ik pa laikam ir jāsakārto krēsli, jānovāc alus pudeles u.t.t. jāpalīdz kādam cilvvēciņam kurš neko nesaport no datora, tas viss man aizņem ļoti maz laika tas varētu būt no 36h es reāli atrodos kustībā max2-3h. Strādāju es 36h uz 3dienām. Protams žēl kad mani gandrīz neviens nepazīst, bet ko tu tur padarīs! Protams visu laiku es netaisos spēlēt cs' u es pārmaiņas pēc aizeju paspēlēt Quake3, warcraft3 un paskatos pāris filmas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalbaca Posted June 24, 2005 Author Report Share Posted June 24, 2005 Tur jau tā lieta viņš ir labāks tāpēc es arī gribu spēlēt tikai un vienīgi uz ši servera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted June 24, 2005 Report Share Posted June 24, 2005 nu vo, paspeelee kaadu meenesi, lai cilveeki tevi labaak iepaziist, un tad tev buus lielaaka iespeeja dabuut acc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalbaca Posted June 24, 2005 Author Report Share Posted June 24, 2005 Pinky jā tev tik tiešām ir taisnība, bet es gribētu zināt kādā veidā jūs mani gribētu iepazīt? Es nelamājos Es spēlēju labi Parasti esmu kluss, lai citiem tiek tas prieks protu apieties ar admina tiesībām, ko vēl tu vari uzzināt par mani 1 mēneša laikā, tas viss ir viens un tas pats. Es saprotu jūsu "bažas", bet es neesmu cilvēks no malas!! Es esmu ļoti objektīvs cilvēks, tāpēc es cenšos izvairīties no problēmām, mani ir ļoti grūti nokaitināt, un es neesmu viens no tiem cilvēkiem kuri sper 1 soli! Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted June 24, 2005 Report Share Posted June 24, 2005 Parasti esmu kluss, lai citiem tiek tas prieks Nu vispaar kad tevi redzeeju tu poolday vaariijies bez apstaajas un pats arii atzinies ka tev patiik daudz runaat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalbaca Posted June 24, 2005 Author Report Share Posted June 24, 2005 Nu labi tev Uzeedies uz vārdiņa.. man vienkārši garstāvoklis ir ļoti labs.. te viss notiekās uz galda 0.7 gurķīši meitenes un laba atmosfeera, kaa arī atslēgas no vip zāles ) hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
radler Posted June 24, 2005 Report Share Posted June 24, 2005 haha tevi ir gruuti nokaitinaat ? tev jau pietika ar maniem 3-4 miermiligiem postiem vai arii tu parasti sauc cilveekus par idiotiem? ( nesaki taadus kaa tu jaa , jo tas butu stulbi =) ) hmm cik atceros, kalbaca, gign nav tas serveris kur buutu jaaraksta rec vai antirec. bez tam, peec kaa vareetu spriest tavaa gadijuma lai ieliktu tev antirec vai rec? nuu vai nu peec nika desa vai arii peec taa ka tavi teksti parada to ka tu esi normaals bet nu vai tad ar to pietiek lai dabutu gignaa tiesibas ? jo paziit jau tevi kaa tu pats saki te neviens nepaziist man liekas gignaa ir veel daudzi speletaji kas ir normaali bet tapat vinjiem neviens nedod tiesibas vai arii vinji nemaz neprasa taas. princibaa tev tikai vien atliek gaidiit ko pateiks macho vai worms jo nedomaaju ka kaada cita speletaja domas vinji njems veeraa vai arii kaut ko seviskji mainiis jo tu tachu tapat te neesi pazistams neviens neko par tevi nevar pateikt.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outsider Posted June 24, 2005 Report Share Posted June 24, 2005 (edited) theres no such thing like 'worm' in GIGN anymore bet taa jau piekriitu radleram. cik zinu kalbaca ir normaals geks, bet es tev,desa, ieteiktu biezhaak te paraadiiities un pieraadiit citiem cik tu esi normaals. jo te vnk nevar taa atnaakt un prasiit tiesiibas. es uz gign speeleeju jau no aizpagaishaas vasaras un savu slap/slayu dabuuju tikai pagaishaas vasaras beigaas, tagad meibii man spiid apgreids. vnk paspeelee te kaadu ilgaaku laiku Edited June 24, 2005 by Outsider Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalbaca Posted June 24, 2005 Author Report Share Posted June 24, 2005 ... burto pa zilbēm! Tev ko vajag? labu adminu vai arī adminu kurš uzkata kad admina tiesības tas ir kruta, es esmu savējais ja es kautko netā izdarīšu man piedos u.t.t Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalbaca Posted June 24, 2005 Author Report Share Posted June 24, 2005 Jā ok es jums Outsider un rider piekrītu, viss off topic.. ņematies paši! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Janx [LV] Posted June 25, 2005 Report Share Posted June 25, 2005 man liekas gignaa ir veel daudzi speletaji kas ir normaali bet tapat vinjiem neviens nedod tiesibas vai arii vinji nemaz neprasa taas. piemeeram es, man taapat taas tiesiibas nedotu Link to comment Share on other sites More sharing options...
myth Posted June 25, 2005 Report Share Posted June 25, 2005 Gignaa adminu ir ljoti daudz , prieks kam veel?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outsider Posted June 25, 2005 Report Share Posted June 25, 2005 adminu ir loti daudz, bet 3/4 no viniem ir normaali , bet 2/4 speelee regulaari.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Janx [LV] Posted June 25, 2005 Report Share Posted June 25, 2005 there always will be spam Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted June 25, 2005 Report Share Posted June 25, 2005 outsy l0l 2/4 vietaa vareeji rakstiit 1/2 bet nu tas taa Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted June 25, 2005 Report Share Posted June 25, 2005 Ordinary nesarezgii lietas Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted June 25, 2005 Report Share Posted June 25, 2005 kursh normaals cilveeks raksta pieteikumu uz admin tiesiibaam liigo naktii!? nozheelojami... Link to comment Share on other sites More sharing options...
niger Posted June 25, 2005 Report Share Posted June 25, 2005 nu kaads urla noteikti... iisti latvieshi eed shashljiku un zirnjus un dzer alinju, nevis seezh pie pc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooljack Posted June 25, 2005 Report Share Posted June 25, 2005 man taads pats jaut. kaa r&r ? nu nez man sanaacaa bik brrivs laicinsh un taapee uztaisiiju Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalbaca Posted June 25, 2005 Author Report Share Posted June 25, 2005 Idiotu bars nah, es strādāju! Tik grūti saprast? Link to comment Share on other sites More sharing options...
radler Posted June 25, 2005 Report Share Posted June 25, 2005 nomierinies smukuli ( tas tik daudz par tavu neizsveshanu no pacietiibas) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts