Jump to content
GIGN Forum

Rohan

rusty
 Share

Recommended Posts

domāju atsāk spēlēt. vispār jau sāku šodien.

tākā skola drīz beigsies būs vairāk brīvā laika.

btw. kopš tā laika, kad spēlējām diezgan mainijies. nākusi klāt 1 jauna rase - "Giants" kā arī dafiga jauni peti un mounti. kā arī visi scrools etc..

kā arī ir iknedēļas lielās alianšu kaujas par to, kas kontrolēs pilsētās nodokļus un iegūs ienākumus. kr4 lots of stuff.

tagat norm nožēloju, ka atdevu setu. :D zb pisties no jauna.

mby jūs ar gribat atsākt? yea. i know you do :)

Es esmu klausījies par to spēli runājam ilgāk nekā jūs te visi gigneri esat spēlējuši viņu kopā.

Ja patīk tādas sūdspēles, spēlē Perfect World, tur vismaz nav tik anāls PvE un PvP ir vienkārši brīnišķīgs.

nez. man vienmēr tas saistija. vākt naudu taisot itemus. nu forge - rare and unique. btw es šas dabūšu savu setu (pērku 40 mill) un tad jau jums varu palīdzēt, ja vajag. nopirkšu vai izveidošu smuku setu un redzēs cik ātri iet uz priekšu. pateikšu kur ko darīt etc.

un naudu ja tev ir 38 lvl'a var sākt vākt ~ 1.5 mill dienā. kr4 money quest. 19k pa reizi. un tie 2 questi kopā ir . 2x19 = 38k ~ 15 minūtēs. + pa quest exp nodots tev nāk laikam 1%. reāli dienā no 40 lvl sākot tu sev 4 vai 5 lvl'us uzsitīsi. pēc 60 paliek lēnāk. tad vajag skruļļus (double exp un double multi-kill)

Edited by rusty

ilgā kā mēnesi. jo reāli atbilstoši tavam levelam mainās apkārtne riktīgi. es tagat izveidojot pirmajā čarā setu varētu 50 lvl dabūt mazāk kā nedēļā sākot no 0.

vamliste ( tāds čalīts agrāk spēlēja) 3 dienās bij 50. kr4 man bij 55 un viņš apsteica mani 5 dienās. kad man bij 60 lvl čalis jau aizracies līdz 87 lvl.

zincik cool būt party'a iekš Roha (milzīgs spots) kur esi tu, healer, 2 wizrads un dekan + scrools un vnk nesat ārā kaudzēm ~70 lvl monstrus.

Edited by rusty

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...