brazer Posted March 22, 2009 Report Share Posted March 22, 2009 Kas jāspiež lai katra objekta virsu var atsevišķi krāsot? A to es varu tikai visa objekta virsu krāsot vienā tekstūrā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nelietis Posted March 22, 2009 Report Share Posted March 22, 2009 Nospied taustiņus Shift+A vai Hammer logā to kluci ar dažādu krāsu malām. Parādīsies logs, nobīdi viņu nost no 3d skata (lai netraucē). Tad ņem selection tool (Shift+S vai Hammer poga ar bultiņu), izvēlies vajadzīgos malu (iekrāsosies sarkana), tad no tā mazā lodziņa atrodi vajadzīgo textūru (browse, iezīmē tex) un spied apply. Tad tajā mazajā lodziņā ir vesela kaudze fīču kā tās tekstūras mainīt, pielāgot, pagriezt utt. Lai labāk redzētu kā izskatīsies, noņem to sarkano krāsojumu, uzspiežot Hide Mask. Krāsojums domāts lai vieglāk atšķirt iezīmētās tex vietās kur daudz atsevišķu virsmu. Pārējo info atšifrē pats vai sameklē netā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
brazer Posted March 22, 2009 Author Report Share Posted March 22, 2009 Man neiznāk, kādus 3-4 gadus atpakaļ, es atceros, ka varēja, bet tagad neiznāk. :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
nelietis Posted March 22, 2009 Report Share Posted March 22, 2009 Ā nu ja tu jau zini par šo kaut ko, tad vaina var būt Hammer. Izinstalē, iztīri kompi ar kādu reģistra tīrītāju (CCleaner ir bezmaksas) un ieinstalē to pašu mapping sdk tepat no gigna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
brazer Posted March 22, 2009 Author Report Share Posted March 22, 2009 Cik meklēju gūglē par problēmu, problēma ir ATI V-kartes draiveros. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nelietis Posted March 22, 2009 Report Share Posted March 22, 2009 Tad jau neesi īstajā topikā. Bet te ir vismaz 1 padoms: http://forums.amd.com/game/messageview.cfm...threadid=107259 Link to comment Share on other sites More sharing options...
brazer Posted March 22, 2009 Author Report Share Posted March 22, 2009 Problēmu jau ir beigta, dabūju vecu atilxx.dll failu , viss iet, bet 3D skats bik iebremzē.bet var dzīvot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts