Jump to content
GIGN Forum

Davai Smaucamies Pokeri


0xDEAD BEEF
 Share

Recommended Posts

tad tiekamies partypoker. bet nedrisktes visu laiku spelet. domaju, butu norm 3jata panemt 100 dolaru galdu. pec tam sadaliut vinestu. BET neakda gadijuma sarakste caur datoru. Tikai mobilie telefoni.

vajadzetu uzmest kadu 10x100 galdu. norautu pie stukas 3jata. katram ap 300 dolari.

beefs

Link to comment
Share on other sites

Vajag 2vus datorus lai varetu sarakstities jo ta software var cekot.

nedriskt biezi spelet kopa. principa var 3ijata dabut 10 galdu, bet vairak sie 3 nevar pie viena galda spelet un vinet. tad jau vajag citus niklus. bet var sarunat, ka kads iedod savu niku, tad gan kazino neatradis

beefs

edit: kur tad 4ciparu skaitli var padirst. es ari gribu? :D

Edited by 0xDEAD BEEF
Link to comment
Share on other sites

nu davai! tad smaucamies!

vajag 2vus speletajus partypoker istaba. Iesim spelet 109 sit and go speed. uztaisism konferences zvanu un saskanosim strategijas. merkis bus spelet loti piesardzigi. Tas ko mums dos ta sarunasanas bus tas, ka

1) mes zinasim viens otra kartis, tapec varesim labak paredzet galdu

2) varesim kadu izslaukt sausu ar nelielu palielinasanu sava starpa, ja bus labas kartis. Bet to nedrisktes darit biezi!

Beefs

Link to comment
Share on other sites

Pirmkārt, spēlēšana trijatā nebūt negarantē uzvaru. Otrkārt, tādas situācijas kā atkārtota, piemēram, KK nomešana pret AA, kas ir rokās tavam biedram, diez vai paliek nepamanīta arī 100$ sng :)

Link to comment
Share on other sites

Manuprāt, jābūt advancētai un iepriekš sīki norunātai stratēģijai, lai no tā vispār būtu jēga, jo zināt 9 kārtis no 52 pēc flopa ierasto piecu vietā pats par sevi vēl neko nenozīmē.

Link to comment
Share on other sites

jebkurā gadījumā pokera spēlmanis skaita procentus. ja spēlē tikai uz kārtīm tad savādāk nemaz nevar. līdzīgi kā blackjackā +1 -2 +2 -2 utt utt.... pokerā tu skaiti katru kārti kā 2% , ir 13 viena masta kārtis (pīķi utt) ja redzi ka flopā ir bla bla baigi gari jāstāsta bet nu reali tu izrēķini procentus cik kārtis vel ir kavā , tev vajadzīgās un nevajadzīgās , tas ka zini kādas ir cietiem kārtis lauj tev precīzāk izrēķināt iznāks vajadzīgā vai nee... isāk sakot tas ka tu zini ka vel 2 kārtis kas ir 4% plus , minus piķis vai ercens , tas ir paliek 12 un 12 kas ir vel -4% dod tev ļoti daudz. karoče ja zini vel 2 kārtis kas nav kavā ir liels bonus , ja zini vel 4 kārtis ir megabonus. math FTW :) BEEF's gan jau visu šito labi zin...

gudri dirst nav malku cirst vbyuer :P (no offence)

Edited by jukka
Link to comment
Share on other sites

Captain Obvious, te ir runa par spēlētāju koordinētu rīcību, nevis pokera pamatiem :)

Link to comment
Share on other sites

Acīmredzot, tu neesi uztvēris manis teiktā domu. Es nekad neesmu teicis, ka no kāršu uzzināšanas nav nekādas jēgas. Es teicu, ka nav jēgas piedalīties šādā pasākumā, ja iepriekš netiek pārrunāta stratēģija, kas ievērojami palielina iespējamību lietderīgi izmantot jau tevis pieminētās priekšrocības.

Link to comment
Share on other sites

protams ka nenozīmē , redzot 50 kārtis , tu nevari paredzēt kura būs nākošā (2 vai 2). kādai stratēģijai ? saki kārtis un rēķini , īzī šit. tu izrēķini viņš izrēķina visi zin ko darīt , ja arī 50% 50% vienkārši sarunā. iepriekš jau tu neko sarunāt nevari. piemeram , es metīšu nost divniekus , tev 22 , flop 22A , otram AA. ej un nomet divniekus :) nu protams pastāv tas variants , ka tu tikai saki kārtis un pats neko nesaproti , bet nu.... ar tādām problēmām beefs tiktu galā ātri :D

Edited by jukka
Link to comment
Share on other sites

Nē, es runāju par, piemēram, mākslīgu multipota veicināšanu ar divu vai pat visu trīs spēlētāju iesaistīšanos bankā jau preflopa laikā, ja, piemēram, vienam no spēlētājiem ir AA, es runāju par iespējamību spēlēt tīri uz vienu spēlētāju, par viena vai divu spēlētāju upurēšanu, radot pilnīgas zivs imidžu un attiecīgi pēc tam to izmantojot un tamlīdzīgi. Var izdomāt 101 taktiku, bet tas viss ir atkarīgs no iepriekš sarunātas stratēģijas un pēc iespējas dinamiskākas spēlētāju koordinācijas, jo visu nosaka apkārtējie spēlētāji, kuru spēles stilu pirms tam prognozēt nav iespējams. Ar tukšu nomesto kāršu paziņošanu pa tālruni ir par maz.

Link to comment
Share on other sites

jukka, to, cik ta karsu stastisana ir vertiga var paradit divas situacijas vienkarsi.

pienemsim, ka tev ir A2 un flopa atnak A67. ja pretinieks met virsu betus un raisus un tev beefs pasaka, ka nometa 2 un 3, tad tev nav ne jausmas vai tavs duzis kaut kur der, vai ari ne. un ja tev ir tas pasas kartis un beefs tev pasaka, ka vinam bija A5, tad tas tik un ta ipasi nemaina, jo pretiniekam tik un ta var but 20 dazadas kombinacijas, kas ir tikpat labas vai labakas ka tava.

spele paliek ta pati, pat ja tu elimine divas kartis no visam iespejamajam, kas varetu but pretiniekam ;)

Link to comment
Share on other sites

ja es nometu 2 3 un vinam ir A2 pie flopa A67, tad es teiktu, ka pretinieks var but stipraks tikai ar AA, 66, 77, A6, A7, 67 vai Ax.

pasam samazinas ceribas, ka turna vai rivera atnaks 2 tapec realakais butu mest nost, jo pretiniekam viss drizak ir duzis ar stipru otru karti vai 66, vai 77 jo ar citam kartim vins nemaz nespeletu!

Bet ta vbyeram ir taisniba.

Principa izkodisim ne tik daudz ar to, ka zinasim otra kartis, bet ar to, ka spelesim pec vienadas strategijas un apcakaresim pretinieku. Piemeram - spelet, ja vienam ir K9 un otram ir A3, jo kopa palielinas sanse vinet, jo galda var atnakt gan K gan A un viens no mums vinetu, bet pretinieks zaudeteu (maybe... :P )

Vai ari jau piemineta raisosana pa vairakiem apliem.

Tobish - man ir AA, bet pretinieks aiz manis viss drizak neraisos, tapec es taisu call, bet tu aiz pretinieka uz reizu taisi nelielu raise (protam, ja nav galigi garam kartis). Vai arii otradi. Ka tu ar svakam kartim esi pirms pretinieka un taisi call, bet es raise un tu vari izstatis, bet pretinieks zaude vai ari vinam jaraiso.

Beefs

EDIT: TAD JUKKA un ES IR jau 2! Vjag Vismaz vel vienu1!!!!!

Edited by 0xDEAD BEEF
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...