Muhamed Alli Posted March 18, 2009 Report Share Posted March 18, 2009 Cilveki ir teikusi ka esmu balts 2pac Cilveki ir teikusi ka esmu bandits Cilveki ir saukajusi mani par gangsteri Cilveki ir teikusi lai censos panakt kautko vairak sava dzive neka mani senci Bet es uz visu nosplaujos un turpinu dzivot ka man pasam labak Es neesmu aktieris es uzvedos dabigi Saku ko domaju tiesi acis Nerunaju aiz muguras un neduru dunci mugraaa!!! Netiesaju citus bet skatos pats uz savu nozelojamo dzivi Nekad neesmu kada nodevis vai vina dzivi apracis, neesmu nekads vietejais kapracis, vai ari baptists. Angliski vel tadus ka es sauc , artist, bet neesmu es atdirsts no MTV klipiem vai statiem, domaju pats ar savu galvu, un daru to vairak sirdij! Cilveki ir teikusi ka esmu balts 2pac Cilveki ir teikusi ka esmu bandits Cilveki ir saukajusi mani par Gangsteri Cilveki ir saukajusi mani par reperi bet to varat paturet pasi pie sevis Neesmu es atkarigs no naudas rotacijas mana kabata, man ari maukas nedidas pa macinu Es sevi devesu savadak, kaut par pisto dzejnieku, tapec jo sis ir novazats, ne es neskrienu pakal modei, un nekad neesmu skrejis, lai ta teiktu Bet vienkarsi gribu cilveku priekstatu par mums mainit, dzirdi gailit? Beidz brekat kad esi nr1 Latvija! A un vel uz beigam citesu Bus-s "Latvija pati par sevi ir viens liels Undergrounds" Heh skola pa visu dienu uzrimeju x] sorr kad nav garumzimju, tadu vnk uz pc nav x]]] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Star Posted March 18, 2009 Report Share Posted March 18, 2009 So so. Teksta jēga nav nemaz tik slikta. It īpaši par MTV. Cepums tev. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CROSSFADE Posted March 19, 2009 Report Share Posted March 19, 2009 Teksts diezgan normāli noformēts. Respect tev no manim , zinu vienu čali ari kas repo ar saviem vardiem. :respect: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muhamed Alli Posted March 19, 2009 Author Report Share Posted March 19, 2009 uhh paldies Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted March 21, 2009 Report Share Posted March 21, 2009 Ak dievs, nu beidz taču sevi vienreiz pazemot ar šiem tekstiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zycl0pe Posted March 21, 2009 Report Share Posted March 21, 2009 :D Intresanti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
clo? Posted March 22, 2009 Report Share Posted March 22, 2009 nemaz nedomātu šeit kaut ko rakstīt, bet vienkārši tikko sastapos ar līdzīgu situāciju kā šeit, varbūt pat ne tik ļoti līdzīgu pašā uzbūvē, but still to come is the truth: meitene šo dziesmu ir pārtaisījusi par pēdējo huiņu un foršā daļa ir tāda: lasot komentārus, liekas, ka viņai laiks uz Holivudu braukt, ahahahahahahahahah DIE te ir aptuveni tas pats, kkāda huiņa tiek kulta, bet visiem super patīk, izņemot allworth. un jā, es esmu lasījis arī citus tavus "tekstus" - same shit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
raprock Posted March 22, 2009 Report Share Posted March 22, 2009 No Skuteļa un kaspja gan nevajadzētu pizdjīt atsevišķus gabalus. Rodas priekšstats, ka esi pārklausījies jaunākos lv gabalus un vienkārši jēli tos rimeikojis, visus kopā ņemot un saliekot vienā. Šis tiešām ir sūds, ne teksts Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted March 23, 2009 Report Share Posted March 23, 2009 Bish lidziigi ozols - neatkariiba Link to comment Share on other sites More sharing options...
woxeN Posted March 23, 2009 Report Share Posted March 23, 2009 Teksts pēdējais bullshits. Ipaši rindiņa ''cilvēki ir teikuši ka esmu balts 2pac'' tas ir stulbi. izdomā kaut ko normālu pirms posto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted March 23, 2009 Report Share Posted March 23, 2009 nekad mūžā neesmu šādus tekstus sapratis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mephisto Posted March 26, 2009 Report Share Posted March 26, 2009 es esmu vienigais, kursh neredz riimes shaja teksta? Cilveki boja feino uzskatu par andergraundu, jo iedomajas, ka tagad visas rimes, ko uzrakstis bus pieskaitamas pie nekomerciala hip-hopa, bet nu shis ir kas ljot tals no hip-hopa/repa. Teksts galigi nepatik, esmu atklausijies to pashu domu vismaz 20 variantos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arejs Posted March 28, 2009 Report Share Posted March 28, 2009 Man vienkārši trūkst vārdu. Vairākus gadus esmu dzīvojies varteikt tikai pa ārzemju forumiem. Palasot dažas tēmas no šī foruma, esmu sapratis, ka šeit lielākā daļa ir vienkārši megadebīli dauņi. Latvijai nav nākotnes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
never thought Posted March 28, 2009 Report Share Posted March 28, 2009 Ej ārstēties Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts