cash^ Posted March 15, 2009 Report Share Posted March 15, 2009 Kā jau daži ir pamanījuši, tad pēdējā laikā arvien biežāk iegriežos pub'ā un dažreiz gadās tā, kad nav neviena admina, bet notiek kāds černis. Ne viens vien jau ir vērsies pie manis ar jautājumu vai man nav acc. Par gagu laikam apskaidrot neko nevajag un kiku vēlos, lai izkikotu spēlētājus kas taisa šmuci - ff, krisas, misiju nepildītāji un čiteri. Jā, čīteri. Neesmu tik briesmīgi skilots, lai atpazītu visus (tāpēc neprasu ban), bet dažreiz ir tā, ka to vienkārši nevar nepamanīt, kā pirms minūtēm desmit, kad nebija neviena admina, un serverī viens izklaidējās ar pilnu komplektu, tb aim+wh+speed un tā vairākus raundus. Ja varētu būtu kikojis, kamēr viņam apniktu nākt atpakaļ. Citas komandas neprasu un man nevajag. Principā pietiktu arī ar vienu pašu kiku. Paldies par uzmanību! Adminus, kuri rekomendē, uz sitiena nenosaukšu, bet cerams kāds atradīsies. p.s. ir regots niks - cash^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted March 15, 2009 Report Share Posted March 15, 2009 Es shito čelu rekomendēju! Viņš ka nekā ir labs moderators forumaa un arii serveriii pamanu vinju pedejaa laikaa biezhak un biezhak Kaa ar nospeletajaam stundaam mazais ko? Neko daudz jau neprasa,bet vai tev tas tik tiesham ir vajadzigs,lai paliek tavaa kompitencee! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ngEAr Posted March 15, 2009 Report Share Posted March 15, 2009 Iedodiet vinjam xb , pedeja nedelja visulaik kaut kadi sikie pi**ri ar speedu pa nakti spele. Vakar atkal ar speedu pa nakti 4els iegaja un teica ka vinsh ir bljoda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
doGY Posted March 15, 2009 Report Share Posted March 15, 2009 (edited) es piedāvāju ngearam iedot tikai banu. Čalis bieži spēlē. casham var kicku iedot Tikai serverī 2 reiz mūžā esmu redzējis Edited March 15, 2009 by doGY Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted March 15, 2009 Report Share Posted March 15, 2009 Tam es gan nepiekriitu! Vel pie tam zinot,ka tiek meikots movijs,kur vinsh pedejo dienu laikaa chitojis gignaa Bet tas jau taa.... Ah jaa un domajams ka pietiks visiem pec kartas daliit,kas tikai paprasa acc Vakar mes bijam kadi 12admini 1laicigi serverii,bet pec 10minutem es paliku 1ns pats uz ilgaaku laiku Link to comment Share on other sites More sharing options...
doGY Posted March 15, 2009 Report Share Posted March 15, 2009 Ok, pagaidām es donts un mby kāds vēl ir tie kam ir acc vispār'sodien (izņemot galvenos adminus...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted March 15, 2009 Report Share Posted March 15, 2009 casham var kicku iedot Tikai serverī 2 reiz mūžā esmu redzējis Es piedāvāju ngearam iedot pa seju, jo arī viņš ir plaši pazīstams čīteris. A pret cash laikam nekādu iebildumu man nav. Normāls čalis, un domāju, ka būs arī labs admins. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted March 15, 2009 Author Report Share Posted March 15, 2009 Statos rakstīts ~30h, bet es regulāri es sāku spēlēt tikai pirms pāris dienām. Tagad man ir nejēgā daudz brīvā laika un sakarīgs kompis. Spēlēju pa dienas vidu pēc 14 un vakarā pēc 24. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted March 15, 2009 Report Share Posted March 15, 2009 es domaju ka nebuus nemazaako problemu.. ja chalis ir moders, tas vien parada to ka ir galva uz pleciem, gan jau ari serveri vares uzturet kartibu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
darek Posted March 15, 2009 Report Share Posted March 15, 2009 Neatbalstu. Kāpēc? 1. Varu nosaukt vismaz 5 cilvēkus, kuri šīs tiesības būtu pelnījuši vairāk kā viņš. 2. 30 pavadītas stundas serverī, lol. 3. Spēlē brīzos kad admini ir serverī(protams, bija, būs un ir momenti kad serverī adminu nav, bet tā tas būs vienmēr, itsevišķi 5;6dienās) cash, ja tu pubā būsi tik pat aktīvs kā forumā, tad šeit nebūtu ko piebilst, bet pagaidām, es uzskatu, ka tev vajag vēl paspēlēt, tā teikt, pakrāt stundas. Parādi, ka esi aktīvs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted March 16, 2009 Report Share Posted March 16, 2009 čalis jau pierādījis sevi forumā, tāpēc domāju, ka pratīs izmantot pareizajiem nolūkiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts