flashback Posted June 18, 2005 Report Share Posted June 18, 2005 Varbuut kaads vareetu pateikt, ko es esmu ne taa saspaidiijis, ja man nospiezhot ctrl+alt+del paraadaas nevis task manager, bet gan errors kursh izdirsh shaadu textu - "Task Manager has been disabled by your administrator". Taa kaa esmu kompja vieniigais juuzeris un logjiski, ka arii administrators tad iisti neierubiiju, kaapeec taa i. Mosh kaads zin ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_erix Posted June 18, 2005 Report Share Posted June 18, 2005 Kāds tev Win's? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 19, 2005 Report Share Posted June 19, 2005 Varbuut kaads vareetu pateikt, ko es esmu ne taa saspaidiijis, ja man nospiezhot ctrl+alt+del paraadaas nevis task manager, bet gan errors kursh izdirsh shaadu textu - "Task Manager has been disabled by your administrator". Taa kaa esmu kompja vieniigais juuzeris un logjiski, ka arii administrators tad iisti neierubiiju, kaapeec taa i. Mosh kaads zin ? aaahahaha tas ir elegants viiruss. Lai vinju nonjemtu tur vesela proceduura cauri jaaiziet (es pie tam jau nedaudz piemirsu kaada) Link to comment Share on other sites More sharing options...
StR Posted June 19, 2005 Report Share Posted June 19, 2005 Man savulaik lidzigi ar registry editor gadijas. Kkur neta atradu progu, kas disable visus administratorus un viss bija ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted June 19, 2005 Author Report Share Posted June 19, 2005 (edited) nu win's man ir XP professional elegants viiruss saki? tad jau laikam nekaadi antiviirusi sho nekjer ne? Bet es gribeetu jel kaadreiz ieraudziit savu miiljo task manageriiti aa str tjipa negribi padaliities ar to progu ? Edited June 19, 2005 by flashback Link to comment Share on other sites More sharing options...
StR Posted June 19, 2005 Report Share Posted June 19, 2005 Tipa tas bija gadus divus atpakal. Pec formata visas progas papisas. Bet cik atceros es vinu google atradu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted June 19, 2005 Author Report Share Posted June 19, 2005 nu googlee var ilgi mekleet un neko neatrast Tu neatceries aptuveni kaa vinju sauca ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
APOCALYPSE Posted June 19, 2005 Report Share Posted June 19, 2005 Flashback use this http://windowsxp.mvps.org/Taskmanager_error.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted June 19, 2005 Author Report Share Posted June 19, 2005 OO liels paldies apocalypse Nu es atkal task managerii varu apskatiities kas rij manus resursus Link to comment Share on other sites More sharing options...
APOCALYPSE Posted June 19, 2005 Report Share Posted June 19, 2005 Vienmeer prieks paliidzeet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now