C-RusH Posted March 11, 2009 Report Share Posted March 11, 2009 Sveiki, man te paradijas portativais dators, un man vaig otra istaba internetu tiesi vinam, man ir nopirkts rooteris, sasledzu vadus utt. Viens no jatajumiem buutu, man ir windows xp os, bet portativajam ir vista, tas kkadus sarezgijumus radiis? Pamaciibas lapinja ir rakstits, pamaaciiba prieks WINDOWS 2000/XP, vistu tur neredzu. Otrkart internet vads ir pieslegts PC no ruutera uz PC, sasledzot vadus vins raada kad ir konekcija, bet internets nestraadaa tas laikam ir normali jo ir janokonfiguree, tad kur isti man ir jakonfiguree uz mana XP PC, vai uz portatiivaa? (personigi liekas PC) Rooteris ir 4portu, interents CABLE. Es par rooteriem zinu sit tik te - 0, itka nekaa baigi sarezgiita nav (laikam) bet nu es sev gribu ietaupiit laiku un dazas lietas zinat, tapec ludzu atbildiet tie kuri kko zin par so teemu. Ja vel kkas ir piebilstams, kas man paliidzeetu tad butu baigi forsi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Inokentijs Posted March 11, 2009 Report Share Posted March 11, 2009 Cik es zinu jākonfigurē ir abi jo es tā izdarīju un man viss iet ! Un vista nerada nekādus traucējumus i-netā draugam ir parastais XP sp2 un portatīvais kuram vista un viņš caur rūteri mierīgi močī ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ngEAr Posted March 11, 2009 Report Share Posted March 11, 2009 Domats ka kompis no kura konfiguresi to ruteri XP... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted March 11, 2009 Report Share Posted March 11, 2009 Konfigurē rūteri caur web interfeisu un būs vienalga kāda OS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
C-RusH Posted March 11, 2009 Author Report Share Posted March 11, 2009 Var slegt ciet, lasiju nepareizu pamaciibu easy as take candy from child, viss kartiba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts