deathangel00 Posted March 9, 2009 Report Share Posted March 9, 2009 (edited) Sveiki ,es izdomāju ,ka derētu uzlikt savu serveri uz hosta ,pasūtīju hostu (nano.lv) ,bet ne velna nesaprotu kā uz viņa izveidot ,un kas ir jāveido ,pirms tam tiasīju uz sava pc IPB saitu viss izdevās ,bet saprotiet ,es vienkārši nesaprotu! Es skatījos to pamācību ,kas ir šinī web saitā ,bet nesapratu man viss no jauna jāinstalē un ,ja instalē ,tad kur un kas ir jāizmaina. Jau iepriekš Jums tiešām paldies ! EDIT : es prasu palīdzību nevis nuzbraucienus Edited March 9, 2009 by deathangel00 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted March 10, 2009 Report Share Posted March 10, 2009 Uztaisi datubāzi. Ielādē IPB failus un ver vaļā savu lapu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deathangel00 Posted March 10, 2009 Author Report Share Posted March 10, 2009 Man jau bija izveidota www mape un cpanelis un vel laikam bija Mysql ,bet cik saprotu ,man tagad ir pars webs tātad pats kā pēc appservera ieinstalēšanas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edgars1992 Posted March 10, 2009 Report Share Posted March 10, 2009 (edited) Saki savu skype niku! Visu salikšu kā vajag Edit: Darīts! CLOSE Edited March 10, 2009 by Edgars1992 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now