Jump to content
GIGN Forum

Kā Sveikt Meitenes 8. Martā?


nelietis
 Share

Recommended Posts

labi, ja jau ar skarbiem vardiem, tad skarbiem vardiem. Pirmkart man sak likties , ka tu esi siks galeji labi noskanjots pirdrila, kas bik, ik pa bridim nesaprot ko runaa.Del tadiem atsladenjiem, kaa tu rodas naciju kashkji par bezjedzigam temam, no mushas tiek uzpusts zilonis. Neviss, kas bija padomju laikos bija slikts, es nesaku to tpc , ka kadu atbalstitu vienu vai otru. Un blegj nesauc visus par atsladenjiem, jo ja vinji svin sho dienu, vinji nesvin to vesturiskaa iemesla delj, bet gan godinot dailjo dzimumu. Ko tu acimredzot nedari nekad, jo man liekas tev vispar nav ko sveikt. Un vispar tu esi manas acis savu telu galigi sabojajis ar shito plutishanu , jo tu man to4na savos 18 gados nenoradisi, kaa svinet un kaa nesvinet svetkus, ej un labak pasvini bernu dienu un skolotaju dienu un sveto prettripera dienu. Ar skumjam jaatzist , ka tu tomer mudaks esi.

Link to comment
Share on other sites

Galēji labējs tev starp kājām.

Tagad padomā vēlreiz, vai tu vispār būtu šeit kaut ko rakstījis, ja es nebūtu tik asi paudis savu viedokli? Es savu esmu panācis un man ir nospļauties, ko tu par mani domā :)

dyversant, ej palasi svešvārdu vārdnīcu pirms beztēmā brauc augumā.

kRi, es baidos, ka šeit ar patriotismu ir visai attāls sakars. Ir runa par domāšanas veida maiņu.

Link to comment
Share on other sites

domāšanas veida maiņu.

Un tavs domāšanas veids ir šāds - "We're still a lot wealthier than you. In fact, most of the rioters were Russian-speaking. One Russian 16-year-old got shot right in the head and he's blind as a bat now which, indeed, is funny as hell :)" (Ņemts no tava youtube profila http://www.youtube.com/user/vbyuer)

Edited by paladin
Link to comment
Share on other sites

tu neko neesi panacis vyber tu esi tikai pateicis savu viedokli, bet tas jau nevienu nekrata. Varetu jau vispar neatbildet neko, bet gribas vnk kaut preti pateikt tavad dumajam viedoklim. Btw shos svetkus svineja, svin un svines vel ljoti daudzus gadus. Taa kaa droshi vari sakt spridzinat pukju bodes un lavinjas , ja tu gribi kaut ko mainit. Bet taa kaa tu to nedarisi, tad paliksi vien savas atsaldetas domas vientulsh. Taa ka tu paldies Dievam ir maz un labi kaa taa arii ir. Un vel, tu megjini uzpiest savu viedokli kaa vienigo pareizo, kas ir atkal diezgan stulbi, kas liecina par tavu jaunibu un dumumu. Nevajag te telot baigo pargudreli, jo tu tads neesi. Maz ko tu no dzives vel saprot (un omg nesaki ka tu esi pro pieredzejish vecis).

Link to comment
Share on other sites

hmm kristīetība tika uzspiesta ar varu un nogalinati daudz cilvēki to uzspiežot , bet tas neliedz milioniem cilvēku brīvprātīgi iet uz baznīcu.

apsveic viņas ar 8. martu viņas palika brīvas un viņas vārds spēlē lomu. plus tas ir labs datums kādai pieliist.

18 novembri tak mes ari svinam. mainot dažus faktus tas pats 8 marts vien sanāk.

tu neko nevari padarīt , tu nevari ne aizliegt svinēt ne piespiest svinēt. tā ir cilvēka izvēle. mazāk skaties visādus grinčus.

bet visvairak man liekas ka patiesais iemesls kapēc tev šie svētki nepatīk ir tapēc ka [es domāju visi saprata]

Link to comment
Share on other sites

Sviests kaut kads.

Ja mani mans puisis apsveic un sagadaa prieku (kada starpiba 8.marts, Valentindiena vai Haloviini), tad man pie kajas postpadomju svetki, musdienu samaitatie, komercialie un visadi citadi nelatviskie sveetki!! ^_^

Link to comment
Share on other sites

teica - kazus - likums(apgalvojums)

talak par savam spejam spried pats.

http://wordnetweb.princeton.edu/perl/webwn?s=casuistry

Tālāk par savas mātes spējām spried pats.

We're still a lot wealthier than you. In fact, most of the rioters were Russian-speaking. One Russian 16-year-old got shot right in the head and he's blind as a bat now which, indeed, is funny as hell :)" (Ņemts no tava youtube profila http://www.youtube.com/user/vbyuer)

No konteksta izrauts citāts. Patiesībā tā ir atbilde melīgam Krievijas krievam, kas par vajadzīgu uzskatīja pasmieties par situāciju Latvijā, kurā, viņaprāt, ir iestājies bankrots un cilvēki ārdās ielās. Šerlok ar 4 ziņojumiem forumā, kur šeit parādās mans domāšanas veids?

Kā jau teicu, savu viedokli neuzskatu par vienīgo pareizo. Pārspīlēti asā pozīcija tika ieņemta diskusijas veicināšanas nolūkos, šis gan ir acīmredzami pāraudzis tukšā, bezjēdzīgā fleimā, ar ko arī mēs droši varētu tēmu slēgt un beigt izniekot savu laiku.

Link to comment
Share on other sites

Rietumos šo dienu atzīmē tikai radikālās feministes vai atsaldēti marksisti. Pie mums to svin vienkārši atsaldeņi.

Lai gan man joprojām riebjas teksti "žīdietes" (jā es zinu, vēsturiski tā ir ķipa pareizi teikt, tik un tā, manās acīs tur cauri spiežas riebums), man jāsaka ka es šo kopš 8. martu lēnām iebīdīja kā svētkus esmu jutis kā tādu padomju palieku. Un man arī nepatīk visi tie, kas, kā iemeslu min "vienkārši uzdāvināt prieku sievietei", jo kā vjuberis teica - to tik tiešām var izdarīt jebkurā citā dienā, nekāds nah astotais marts nav vajadzīgs. Šo dienu nekad neesmu svinējis un nekad nesvinēšu.

Daudzi man pazīstamie svin, jo vienkārši ir jauki cilvēki un tāpēc uzdāvina kādai puķi, ķipa pofig par to vēsturi, kurš to vispār atceras, galvenais būt jaukam. Mani jau tam arī it kā nevajadzētu ietekmēt, bet tā nu ir sanācis, ka šie svētki man nepatīk, tīri rašanās iemesla pēc.

p.s.

mahmed - tīri no diskusijas kvalitātes viedokļa, daudz labāk sanāk vjuberim, kurš pa tevi ir kādus ~9 gadus jaunāks.

Link to comment
Share on other sites

mahmed - tīri no diskusijas kvalitātes viedokļa, daudz labāk sanāk vjuberim, kurš pa tevi ir kādus ~9 gadus jaunāks.

Tev nepatik Tu nesvin , man patik es svinu, es citas dienas vnk neesmu jauks.Un sheit neiet runa par kaut kadam argumentacijam, ko jus esat noargumentejushi, par to, ka shie svetki ir padomijas atliekas un so what !? Vai tas kaut kada meraa tagad rada kaut kadu nacionalo postu, nee tachu, daudz kas ir palicis no padomju laikiem. Iemesls pasvinet. Es svinu arii visas jaunas ieviestos svetkus varbut ne ar baigo pompu , bet nedaudz pasvinu. Padomju ne padomju svetki kada starpiba, padmju varas vairs nav, bet svetki kaut kadi ir palikushinu nu i po svinam, kas grib.

Tumsik tu saki, ka tev po , kura diena tev davina ziedus, bet pienjemsim , kad 8 martaa, kad lielakajai daljai damaam davina ziedus. Tavs chels gulj uz divana, strebj alinju, skatas 50km distanchu sleposhanu un nepieversh nekadu uzmanibu tev. Domaju, ka tu butu ljoti prieciga par sho situaciju, kad vinhs tev kadu menesi atpakal uzdavinaja ziedus.

Enimaa nav jegas sheit istenibaa talak malt tapat pie nekada kopsauceja te nonakt nevar.

Link to comment
Share on other sites

Ir cilvēki, kas lieliski stāv tam pāri. Viņiem nav vajadzīgi svētki, lai varētu novērtēt viens otru. Man teiksim valentīndienas ideja arī liekas pastulba un vot pagāšgad biju kopā ar meiteni, kurai arī par to pofig. Ne jau tava puķu dāvināšana sieviešu/valentīndienā parādīs to, cik ļoti tev tā persona ir svarīga.

Man personīgi nepatīk fakts, ka ir lūk tāda sieviešdiena un man tagad viņas ir jāapdāvina. Ejiet dirst, es to darīšu tad kad es gribu, nevis tad, kad man kāds liek. Es esmu faking vecis, man neviens neteiks, kas man ir jādara :D

p.s.

teiksim nedaudz savādāks viedoklis man ir par māmiņu dienu - tas ir foršāk. Tā jau arī ir ārzemnieku tradīcija (angļu 17gs. laikam), bet tā man vismaz asociējās ar kaut ko foršu un sirsnīgu, nevis kā valentīndiena - ar sirsniņainu komercializētu bullšitu un 8. marts - padomju sievietes cildināšana.

p.p.s.

vispār jau 8. marts pēc idejas arī ar sirsnīgu domu, visām čiksām jau arī +- patīk, tāpēc es nesaku, ka šis staffs sux (kā teiksim valentīndiena), es par šo dienu vienkārši nefanoju.

edit:

eu, bļe, 12 kusaki. zašibis. beidzot. es jau gadu pisos :)

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...