Jamrock* Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 Lieta tāda - Nopirku datoru un pie reizes arī bezvada internetu! Iekačāju CS 1.6 un patch 21v! Tālāk seko tas kad eju kādā no servieriem (pilnīgi jebkurā) man parādās ka esmu nobanots lai skatos consulē! Nu tad lūk skatijos arī un tur rakstīts katru reizi kas cits pie vainas kapēc bans! Citreiz raksta speedhack citreiz wallhack vai vienalga kas bet man pat cheetu vispaar nav, bet citos serveros raksta ka mans IP jau ir nobanots! Pasakiet lūdzu kas man jādara lai normāli var paspēlēt Cs! Pie vainas var būt mana Ip adrese kas ir bezvada internetam vai kas? Paldies jau iepriekš! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noyd Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 Nespēlē ar čītiem! Nu tad tava IP jau bijusi kādam "čīterim" un viņš norāvis banus visos iespējamos server. Tev kas pa netu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cirish1 Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 Pazvani provaideram.. un sadod pa rīkli. .saki ka nevari paspēlēt cs nevienā serverī.. lai dod tādu ip kas nav banota.. Vai arī vnk. risinājums. .tu esi baigais čīters... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now