Jump to content
GIGN Forum

Acc Up @ Tf2

Recommended Posts

Sveiki! Vēlos prasīt tiesību paaugstinājumu!

Flagi, kurus vēlos: Votemap, sm_admin, Slay
----------
Votemap man vajag, jo sanāk daudz pa naktīm spēlēt un tad nu nonstopā iet DB 24/7 Un daudzi grib mapchange! Piemēram, aiziet kāda no jaunajām kartēm, t.i cp_junction un no pilna servera labi ja paliek kādi 5 spēlētāji! Nu naktīs un no rītiem GIGN's ir izmiris, tāpēc domāju, ka ar votemap spēšu stāvokli uzlabot...
----------
Runājot par SLAY! Nu tiešām zinu, ka vajadzīga komanda, jo nu vismaz pēdējo nedēļu laikā ir gadījies redzēt kādas 10 reizes, ka skauts savāc intelu un aizskrien uz punktu un neko nedara, vienkārši stāv ar to intelu! Nu slay tur būtu pats piemērotākais, jo kikot negribās :)
Kāds flags vispār bija priekš sm_who, jo to man arī gribas ietestēt, vismaz varēšu redzēt cik katram garš krāns :khehehe:
----------
Ja nu vajag atkal, lai admins kāds izsakas, tad tas viennozīmīgi varētu būt BulleT Edited by Kefiirs666

Man škiet kefīr ,ka tev praktiski viņas nevajg ja nu vienīgi tu vēlies būt krutāks,un votemap ,manuprāt, jau sāk dot tikai gandrīz nemirstīgajiem vai mirstīgajiem, sm_admin tur nekā nav ,pietam vinš nepareizi strāda...vismaz tā bija pirms laika.

Nezinu par slay,tur nāk vēl daudz kas līdzi,nemāku īsti komentēt man šķiet ,ka nav to situāciju tik daudz.

Edited by lil_nigga*

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...