Kefiirs666 Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 (edited) Sveiki! Vēlos prasīt tiesību paaugstinājumu! Flagi, kurus vēlos: Votemap, sm_admin, Slay ---------- Votemap man vajag, jo sanāk daudz pa naktīm spēlēt un tad nu nonstopā iet DB 24/7 Un daudzi grib mapchange! Piemēram, aiziet kāda no jaunajām kartēm, t.i cp_junction un no pilna servera labi ja paliek kādi 5 spēlētāji! Nu naktīs un no rītiem GIGN's ir izmiris, tāpēc domāju, ka ar votemap spēšu stāvokli uzlabot... ---------- Runājot par SLAY! Nu tiešām zinu, ka vajadzīga komanda, jo nu vismaz pēdējo nedēļu laikā ir gadījies redzēt kādas 10 reizes, ka skauts savāc intelu un aizskrien uz punktu un neko nedara, vienkārši stāv ar to intelu! Nu slay tur būtu pats piemērotākais, jo kikot negribās Kāds flags vispār bija priekš sm_who, jo to man arī gribas ietestēt, vismaz varēšu redzēt cik katram garš krāns ---------- Ja nu vajag atkal, lai admins kāds izsakas, tad tas viennozīmīgi varētu būt BulleT Edited March 7, 2009 by Kefiirs666 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 par votemapi es lieku anti, jo pietiek adminu ar šo komandu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 pofig - kiko, nevis slejo. un pie vellna, ko tu domā ar sm_admin?! tu maz zini kas tas ir? pārskats admina komandām! un jā. diezgan daudziem ir vote tiesības + pēcmapes vote ir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 nē,nē,nē! atkal būs velviena KAROTE, liks votes ik pēc 5min. Slay arī nevajag, sāks visus tos bacon un citus šitus likt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_nigga* Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 (edited) Man škiet kefīr ,ka tev praktiski viņas nevajg ja nu vienīgi tu vēlies būt krutāks,un votemap ,manuprāt, jau sāk dot tikai gandrīz nemirstīgajiem vai mirstīgajiem, sm_admin tur nekā nav ,pietam vinš nepareizi strāda...vismaz tā bija pirms laika. Nezinu par slay,tur nāk vēl daudz kas līdzi,nemāku īsti komentēt man šķiet ,ka nav to situāciju tik daudz. Edited March 8, 2009 by lil_nigga* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kefiirs666 Posted March 8, 2009 Author Report Share Posted March 8, 2009 Nu labi, pārējām atmetu ar roku, bet votemap tiešām vajag! Neesmu kā karote, likšu voti tikai tad, kad tauta jautās! Vairāk man neko nevajag... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 sm_admin var dot, tas ir admin menu, kurš gan mēdz gļukot, bet jau labu laiku neesmu nekādas problēmas novērojis. Votemap gan nevajag pietiek to, kuriem ir votemap, dažiem jau atņemt vajadzētu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts