asaris312 Posted March 5, 2009 Report Share Posted March 5, 2009 Ps nelieciet norādes uz google, tas tikai parādīs, ka esat stulbāki par mani... Tātad.Grasos veidot projektu, kurš būs lielā mērā saistīts ar war3. Taču tagat sākot veidot test serveri, man ir dilemma war3ft vai war3x. Tad vēl paralēli visam esmu ziedojis 3 dienas meklēšanai, un pārsvarā visi ir ar defektiem. Pašlaik lielākais defekts ir levels, proti 6400 ir 10 lvl tas bija labākajai versijai, kura sķita bez pārējajām problēmām. Kur mainīt levels, un nesakiet ka war3ft.sma, jo man nekomplejas pilnīgi nevienai versijai .sma fails. Ceru, ka zināsiet, vai vismaz varēsiet ieteikt versiju, kas strādā, levels ir normāli, kā arī ir visas 8-9 rases. Lūdzu nemetiet man linkus uz war3 lapu, jo gan war3ft gan war3x oficiālās mājas lapas ir šķībi greizi parmeklētas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
OneSKILL Posted March 5, 2009 Report Share Posted March 5, 2009 kad kompilē iekš war3ft var mainīt visu, xp.inl or xp.h Link to comment Share on other sites More sharing options...
asaris312 Posted March 5, 2009 Author Report Share Posted March 5, 2009 (edited) paldies, laikam, ka būs īstais, bet, tur nekas nav jākompilē? Edited March 5, 2009 by asaris312 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiwix Posted March 5, 2009 Report Share Posted March 5, 2009 Nu lol, izmani tos failus un nokompilē..... Bez tiem Tu vispār nevarētu kompilēt to pluginu, jo tie ir "included" faili..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
asaris312 Posted March 5, 2009 Author Report Share Posted March 5, 2009 laikam tāpēc arī tas plugins nekompilējās. Paldies kiwix! :* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now