Jump to content
GIGN Forum

Problēma!

reiniz.lv
 Share

Recommended Posts

Tātad. Nolēmu šeit rakstīt, jo noteikti zinu, ka šeit ir gudrāki cilvēki par mani. (Nūū, datorlietās, saprotams. :D )

Mēģināšu izklāstīt problēmu:

Nobruka windows, kādu laiku tupēju stūrī un raudāju bez datora, jo nebija uzreiz pieejams boot cd. Pirms pāris dienām, uzinstalēju windows XP pro, viss ideālis trādā, viss čikeniekā. Bet tomēr nē! Kā jau topika nosaukumā minēts - no sound. Pirmo reizi palaižot kompi, atrada pats visus draiverus un sainstalēja, bet neatrada (un neatrod joprojām) draiveri priekš multimedia audio controller. Tātad caur everestu vai aida32 (same as everest) skaņas karte uzrādās kā SiS 7012, bet biosā pie onboard devaisiem - AC`97 (Realtek laikam). Pēdējo 2-3 dienu laikā esmu izmēģinājis kādus 20 draiverus. Dažādus, arī vienādus bet no dažādām vietnēm vilktus utt. Liela daļa neinstalējas/nestrādā. Ir viens realtek draiveris (tieši priekš ac`97) kas uzinstalējas, bet skaņas kā nav tā nav, tikai device managerī uzrādās realtek ac`97 ar mazu dzeltenu izsaukum zīmīti blakus. Ir viens draiveris priekš sis 7012, kas jauki sāk instalēties (kačāts no paša sis mājaslapas), bet tad apmēram 30% instalācijas izmet ārā erroru ''-536870397'' un iziet ārā no setupiem. Pēdējajās dažās dienās gūglē esmu pavadījis ilgāku laiku nekā visā laikā kopā. Neko prātīgu neesmu sagūglējis, tādēļ griežos šeit.

Būtu jauki, ja jūs spētu ieteikt kaut ko lietas labā, nevis - met ārā PC, pērc creative skaņas karti, utt. Tiem kam nav ko ieteikt, lūgšu paklusēt.

Paldies visiem pārējiem jau iepriekš. :)

errorus met tpc.. ka nederīgi draiveri.. vajag downloadot netā īsto, bet lai to izdarītu.. arī ir jāzina skaņas kartes parametri..

Un ja nemaldos..PC nāk līdzi tāds disks kā mātes plates draiveri utt..(protams ja integrētā skaņas karte), bet ja tev ir atsevišķi pirkta skaņas karte, tad arī būtu jābūt diskam.. ar tam paredzēto draiveri...

Nu ja nav, tad atliek gūglēt vai arī nopirkt jaunu skaņas karti kam jau būs līdzi instalācijas disks...

Vēl ir variants - Change OS! Uzliec windows Vista.. un nebūs problēma ar to draiveri...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...