Jump to content
GIGN Forum

Tetuvējums


jukka
 Share

Recommended Posts

Tā nu ir sanācis , ka griežos šeit pēc palīdzības. Protams komentāri "tas taču ir tetuvējums , vins būs tev un tev janosaka kas tas būs" "tam jābūt kautkam tādam kas tev patīk" tiek ignorēti , jo jau vairakas nedēļas nevaru izlemt.

Dažas lietas kas man patīk: mūziku klausos dažādu. patīk soad , 30 sec to mars , placebo un viss kas ir pretēji shitam stilam , bet rock n roll r0x. Nedaudz esmu saistīts ar skeitošanu. dzīvē uz visu ir vienalga un pajāt uz nākotni.

Tetuvējums var būt jebkāds , liels , mazs , bilde , teksts , vārds , tribal zīmējumi , ķīniešu hreņ. var būt smieklīgs var būt nopietns. tetuvējuma atrašanās vieta nav svarīga.

šei daži kuri ir prātā.

http://farm1.static.flickr.com/172/433574675_e9588c11e8.jpg

šitas skelets , uz rokas tipa no locītavas līdz plaukstai. tikai viņa rokas gar sāniem un viņš taisns.

http://fc47.deviantart.com/fs25/f/2008/083...bcochran559.jpg

kautko līdzīgu šitai ģitārai , tajā pašā vietā uz rokas.

http://bostonist.com/attachments/austinist...ston-tattoo.jpg

shitas tetuvējums man nepatīk bet tas bija vienīgais tajā vietā. tādas fonts un teksts cits.

http://farm1.static.flickr.com/186/4049767...837407e.jpg?v=0

linki , idejas , pašzīmēti zīmējumi un megakūlīgi teksti/vārdi ar welcome te :)

varbūt tieši tavs teksts vai zīmējums būs man uztetuvēts :lolza:

Link to comment
Share on other sites

Varbūt esmu baigi progresīvs, bet darbā pieņem tāpēc, ka tu rubī savu darāmo, nevis par to, ka tev nav uz pieres uztetovēts rozā penis.

PS: Patiesībā subjekts ar TĀDU tetovējumu būtu jāpieņem nekavējoties, jo visticamāk viņš jau ir pārkāpis robežu starp trako un ģēniju, jo aiz stulbuma rozā peņus uz pieres netetovē.

Link to comment
Share on other sites

varu pateikt tikai to, ka tetoveeties ir diezgan daargi. jo lielaaks tetoveejums, jo vairaak tas skars tavu naudas maku. tetoveejos pats Vadima tetoveeshanas salonaa. jo biezaak gaaju, jo ar katru reizi sanaaca leetaak tetoveejumi. pie tam, uz vietas salona ir liels daudzums ar dazhaadiem ziimeejumiem, kurus vari iistenot sev tiikamaa vietaa !

vadiam tetoveeshanas salona maajas lapa. tur ir diezgan daudz vinja darbi. paskaties. noveertee. paardomaa un izdomaa ! :)

Link to comment
Share on other sites

jo jau vairakas nedēļas nevaru izlemt.

ok, tad varbūt nevajag to tetovējumu ko? vismaz tik daudz jau nu parasti cilvēki zin, ko tieši grib sev uztetovēt. ne lielākā daļa, ir protams arī "ei bļā, uztaisīšu tetovējumu un būšu kruts, ko tieši? ā nē nezinu, pohuj" nu ja pohuj, tad uztetovē sev zvaigznes uz pleciem. tikai pēc tam nebrīnies lol

dzīvē uz visu ir vienalga un pajāt uz nākotni

been there, done that. trust me, you dont wanna go down that road.

tetuvējuma atrašanās vieta nav svarīga

ok, tad varbūt nevajag to tetovējumu ko? Nr 2. uztetovē sev uz pakaļas "vienmēr atvērts". nu tā, ja jau pohuj ko un kur, tad lai citiem vismaz smieklīgi.

Link to comment
Share on other sites

Kavacky, Ramdoms jau protams, ka visiem būs pie kājas vai pat patiks, ka tev ir smuks, muskuļains penis redzamā vietā uztetovēts, par darbu, uz kuru ierodies uzvalka biksēs - nezinu gan.

Link to comment
Share on other sites

haha , nē , tetuvējumu es gribu , esmu gribējis vienmēr , tagad kamer man ir tāda iespēja gribu to izmantot. kā saka par marihuaanu "tā ir kā garšviela dzīvei" kautkas līdzīgs par tetuvējumu tu dari to kas tev patīk un smuki izskatās , pēc tavām domām. Vispār sākumā domāju uztaisīt hennu pirms tetuvējuma , tapēc pagaidām esmu tik vieglprātīgs pret to.

Pinky , jā vakar sāku skatīties cenņiku , maks uzreiz sarāvās. A ko darīt , ko vajag to vajag :)

vispar varētu uzmest kāds , vienalga kādu tetuvējumu un aptuveno cenu. lai būtu vismaz kautkāda saprašana cik somas ar naudu ņemt uz salonu.

par Vadima tattoo esmu dzirdējis daudz , tas laikam ir populārākais latvijā. Tur hennas arī taisa ?

Link to comment
Share on other sites

lol, tas tetovējums uz rokas kur ''Gaylor'' psc reāls, sev tādu gribētu, bet fak, cik zinu, jāgaida 18+, jo līdz pilngadībai ķermenis aug, un tetovēt nedrīkst. Es atceros te kādam bija uz muguras ar japāņu herolegrīfiem, laikam, ka Pinkijam. Tas arī labs. Bet nu lol, neredzu jēgu baltajam tetovēties, es vēl saprastu ja tu būtu USA, LA Gangsta homy, ņiģeris.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...