N3cro Posted February 26, 2009 Report Share Posted February 26, 2009 Labvakar, es atgriezos pie mapping a.k.a. The Mortalis un lūk kāda problēma. Exceeded MAX_MAP_CLIPNODES Kāds palīdzēs ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nelietis Posted February 26, 2009 Report Share Posted February 26, 2009 http://www.slackiller.com/tommy14/errors.htm#clipnode Link to comment Share on other sites More sharing options...
N3cro Posted February 26, 2009 Author Report Share Posted February 26, 2009 Bet es nevaru visam pa virsu uzlikt clip. Tad jau nevarēs ne ieiet konstrukcijā, ne arī vispār darboties ap to ! Vai ir kādas idejas ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nelietis Posted February 26, 2009 Report Share Posted February 26, 2009 Es ar to problēmu neesmu saskāries. Viena iespēja ir paņemt to tool ko ieteica tajā lapā. Otrs variants - kārtīgi apdomāt savas kartes plānojumu un pēc iespējas samazināt vienlaidus lielās telpas (ja es sapratu kā tas darbojas). Vai arī tava karte ir pārāk liela - es esmu uztaisījis dažas diezgan lielas kartes, bet nevienā no tām nav parādījies errors par clipnodes. Tev viņs gigantiska, baigi daudzstāvīga un augsta, vai sky ļoti augstu nolikts? Pēc iespējas samazini brīvo vietu kartē, neliec vienu lielu clip, liec vairākus mazākus, utt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now