Jump to content
GIGN Forum

Saulgriezis


Muhamed Alli
 Share

Recommended Posts

Nezinu kad esmu šo rakstijis bet nu laikam pāris gadi atpakaļ ^_^

Paņem ripu zobos, iešņauc kādu šņagu, iedur pāris adatiņas

WoW pāris gļuku, pāris laustu ribu

Blā kā gribās, kad kožs lomkas ribās!

Hmm interesanti ko māte ar tēvu tur virtuvē dara, slinkta smaka nāk pa spraugām ārā... Wou Wou māte ar tēvu dūmus taisa, vo kāda interesanta lietiņa, starp pirkstiem kūp krītiņs... Pienāca vakars māte ar tēvu dodas pie miera, bet Pēterim ienāca ideja prātā, vaiga arī dabūt krītiņu, Māte ar tēvu aizbrauc projām mazais iesaucas "tagad varēšu izmēģināt!" Sarkanas šķiltavas rokā, cigarete mutē, piededzina to ievelk vienu dūmu plaušās, mazais Pēteris sāk klepot un pamana ka viss apkārt griežās, sienas spiežas virsū, griesti krīt virsū, WoW pēc kura atkan Au!

Taspats Pēteris pec pāris gadiem, nu jau viņam 13, grib pamēģināt to veco krabi, protams ŠNABI! Visos svētkos, laimēs un nelaimēs senčiem tas uz galda mēdās. Sakrājis naudu dodās Pēteris uz veiklau "ALA" noliek 5lati un saka "Man Šņabi" pārdevēja iedod ar, Kuatgan blakus kases aparātam rakstits "Alkoholu pārdot nepilngadīgajiem aizliegts!" Puika iebāž pudeli aiz jakas, braši ar paceltu galvu ieziet ārā, ieiet tuvākājā mezā, atver pudeles korķīti, paceļ peciņu gaisa un lej tik ieksā cik vien riklē iet iekšā. Pēteris nomet pudeli, un kliedz "Palīgā, Kakls deg, iekšas svilst, galva griežās koki virsū iet. BOOOM!

Paņem ripu zobos, iešņauc kādu šņagu, iedur pāris adatiņas

WoW pāris gļuku, pāris laustu ribu

Blā kā gribās, kad kožs lomkas ribās!

Nu jau Pēteris liels izaudzis un nobriedis. Aiziet Petka uz klubu, iepazīstās ar pāris jaunām sejām, dodas savu sapņu klejā. Pienāk kāds čoms, baltā kapucē platās biksēs prasa "Kautko nevaiga lai uzlabotu garstāvokli"

Tas jautā, "A kas tev ir"

"Extazy 10ls, Koka 40ls, zāle 8ls Lūk kas man ir."

Nu iedod koku.

Pēteris ieiet toletē, nolūr visapkārt neviena nemanijis ķeras pie lietas. Nākamajā dienā Pēteris piedzīvo savas pirmās lomkas, Kautkas itkā pietrūkst, skatās telefona, atrod numuru un zvana "Tev kautkas ir? "

Pienācis vakars, Čalis vārdā Arča klāt. Saber pulverīti karotē un uz sarkanas liesmas karsē. Pēterim gumija šlauka nostiepta ap roku, iedut 3 devas vēnā, Arcā aiziet pa alejas ēnām projām.

Atbrauc māte ar tēvu apciemot savu mīļo dēlu, māte šo mēgina celt, bet neceļās, sencis pazvana uz slimnīcu, atbrauc un aizved viņu dēlu. Vēlāk tēva un mātes māja atskan telefona zvans, kur dakters saka "Jūsu bērns pārdozēja narkotikas, un ir miris!"!

Paņem ripu zobos, iešņauc kādu šņagu, iedur pāris adatiņas

WoW pāris gļuku, pāris laustu ribu

Blā kā gribās, kad kožs lomkas ribās!

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...