Born2Hack Posted July 1, 2005 Report Share Posted July 1, 2005 Nakti vajag interesantas kartes!lai nenak miegs! tas jau ir fun mapes... Link to comment Share on other sites More sharing options...
destrukt^ Posted July 2, 2005 Report Share Posted July 2, 2005 domaju,ka pa naktiitm uz GIGN servera nevaidzeetu laist mazo karshu map ciklu,jo uz GIGN tieshaam arii pa naktiim atrodas playeru un serveris ir parpildiits vienmeer(nav noziimes diena vai nakts).. turklaat cik esmu ieverojis,tiko paraadas kada maza karte visi uzreiz saka lai uzliek vote,nu tipo uz de_inferno,de_nuke utt P.S nu cerams ka apsversiet sho.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrugDealer Posted July 2, 2005 Report Share Posted July 2, 2005 turklaat cik esmu ieverojis,tiko paraadas kada maza karte visi uzreiz saka lai uzliek vote,nu tipo uz de_inferno,de_nuke utt P.S nu cerams ka apsversiet sho.. Nu nezinu neesmu ieveerojis, ka kaads prasa de_inferno naktii bet par taam mazajaam 4ista, kad pulkstens ir 00:00 , tad vajag srazu mazaas mapes Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted July 2, 2005 Report Share Posted July 2, 2005 gignaa jebkuraa laikaa ir daudz cilveeku, taapeec iisti neredzu jeegu sakt laist fun mapes! kaads uzprasa uz votoshanu, piem - ice. Peec nospeleetaam 10min, jau atsaakas runas - plz dd2...nuki labaak! Aaa, un te dazhi kas diic mazaas map, es nekad neesu redzeejis speleejam pa naktiim... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fly Posted July 2, 2005 Report Share Posted July 2, 2005 es domaaju, ka pa naktiim ir pilniigi normaalas kartes... ir gan fu, gan dd2, nuke un taadaa garaa. viss ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 2, 2005 Report Share Posted July 2, 2005 da ko var dirsties. speeleejat un miers. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts