Jump to content
GIGN Forum

Administrātoriem!


Kefiirs666
 Share

Recommended Posts

Sveiki!

Gribētu kārtīgi noskaidrot par ko, cik ilgi un kā banot/kikot u.t.t

Par čītošanu es skaidri zinu, ka jādod permanentais, bet problēmas ir ar lamāšanos, no teamplay, traucēšanu administrātoriem, traucēšanu spēlētājiem (piemēram, neļauj uzcelt sentriju, stāv vietā, kur vajag uzcelt u.t.t), un arī par exploitiem un arī šaušanu caur vārtiem un sienām un aizmirsu pateikt, ka arī par pingu!

Protams zinu, ka administrātoriem jābūt ar smadzenēm galvā un jādomā cik un ko dot, bet dažreiz rodas problēmas, savādāk šo izkikosi un viņš nāks uz forumu bļaustīties!

Vispār būtu ļoti forši, ja varētu piešķirt man tiesības uz šo sadaļu, varētu izstrādāt spēles noteikumus, ja kāds agrāk ir spēlējis NETGAMES serveros, tad noteikti forumā noteikumu topiku būs pamanījis!

--------------------------

Par lamāšanos es parasti lieku mute/gag, cittreiz arī kikoju, par admin abuse, vot nu es nezinu! Likt 2h, dienu, mēnesi vai perm?

No teamplay - džeks skraida apkārt, neko nedara, sēž spawnā (kaut gan šis variants darbojas reti), kikot? banot? cik ilgi?

Traucēšana administrātoriem - spamošana čatā, bezjēdzīgu jautājumu uzdošana u.t.t Neizmirstiet, ja uzliek GAG, viņš tāpat adminčatā vēl var spamot!

Traucēšana spēlētājiem - slay?

Exploiti - nezinu, iesakat ko dot un cik ilgi!

Šaušana caur sienām, vārtiem - ir daži spēlētāji, kuri šauj stikijus caur sienām! Nu ko tad ar viņiem darīt?

Pings - nu apmēram zinu, ka vajag kikot, ja liels pings turpinās, tad banot uz 1h!

Citi admini, iesakat ko, cik un kā!

Paldies!

Link to comment
Share on other sites

Par lamāšanos perm toč nevajag likt, nu ok, var likt, ja kāds čalis visu laiku pa defaultu nāk serverī tikai palamāties. skaties, cik ļoti jūties aizskarts, tik lielu laiku arī liec.

Nu nevar gluži sodīt spēlētāju par to, ka viņš nespēlā tīmplejā. tas jau ir pubs. bet ja kāds naturāli visu laiku botojas, kiko droši.

tas pats par spamošanu, kiko un bano nahuj, ja ar gagu nepietiek.

ko tu domā ar traucēšanu spēlētājiem? kādam atnāk mamma un dzen gulēt?

par exploitiem. es nevienu exploiteri neaiztieku, kamēr viņš to neizmanto pret mani. tad visticamāk seko slejs, atkārtotā gadījumā kiks vai bans.

nu pārsvarā visos gadījumos (čītošanu neskaita) vispirms vajag pabrīdināt, tad gagot/slejot, tad kikot, tad banot. par bana ilgumiem vajag padomāt, cik ilgs laiks viņam būs nepieciešams lai pārdomātu savu kļūdu.

Link to comment
Share on other sites

noteikti nevajag kā jaunam un karstasinīgam puisim aizrauties ar kaut kādu NO TEAMPLAY cilvēku banošanu. Ja viņš tiešām ilgi stāv spawnā vai tup spektatoros, tad var izmest, bet ja viņš stāv un neļauj uzcelt sentriju, tad paslapo nevis bano, viņš iespējams nemaz nezin, ka tu gribi uzcelt sentriju.

sodot cilvēkus vajag ņemt vērā faktu, ka viņiem vajag saprast par ko viņi tiek sodīti, diez vai tā ir laba ideja, ja tu nobanosi uz mēnesi džeku, kurš pateica "admin suka".

par exploitiem es nezinu ko darīt, jo tādiem vispār nevajadzētu būt. slay varētu būt piemērots variants (bet pirms tam labāk brīdini, ja atkārtoti izmanto, tad slayo).

Link to comment
Share on other sites

Par exploitiem neko nedaru, paši vainīgi, kas lien pie tām restēm, teamplay cilvēkus vispār neaiztieku, katrs spēlē, kā māk, un kā grib, tas tak ir pubs.

Par mutes palaidējiem gags, neaiziet, uzdāvinu banānu uz 60 minām.

Pārējie gadījumi, uz izjūtām :)

Link to comment
Share on other sites

Jā kēfīr,varbūt kļūsi vēl par moderatoru :superlol:

Īstenība nevar uzrakstīt tādus baigos notekumus ,tā ko katrā situācījā darīt,jo situācijas ir ļoti dažadas,man šķiet ,ka katrs admins apmēram pēc saviem ieskatiem izdara sodu,un ja pēctam ir kāda sūdzība tad arī atiecīgi izskata šo lietu,un pasaki kā adminam vaidzētu rīkoties ,ja vēlreiz rodās līdzīga situācija.

Tas tā manas domas par šo lietu :)

btw.Kefīr tev jau nevajag tiesības uz moderēt šo sadaļu tikai tāpēc ka tu gribi izstrādāt kautkādus spēles noteikumus :fsckinsad: ,tu jau viņus tāpat vari izstrādāt :ermm:

Edited by lil_nigga*
Link to comment
Share on other sites

pag. es nesaku pa padomiem.

padomi rekur ir sarakstīti. un tāpat no tā, kas ir sarakstīts var secināt, ka čalim pašam jādomā un jārīkojas, jo viedokļi atšķiras.

bet veidot noteikumus kā spēlēt serverī? DEBIL! :slap:

pilnīgi visiem viņi ir un būs pohuj. mani interesē kāds, kas viņus lasa un ievro (runa iet,skrien un rāpo par spēlētājiem)

un priekš adminiem ir topiks (laigan tas ir ko iekš cs darīt), kuru worm uzdrukājis pirms 107149 gadiem.

rekur ir:

1. Vispārējie noteikumi

1.1. GIGN serveros aizliegts lietot jebkāda veida palīgprogrammas, čītus, skriptus, kas var ietekmēt spēlētprasmi, monitoringu. ak. ok. nelietos, jo rakstīts.

1.2. Serveros aizliegts lamāties un lietot citus rupjus vārdus. sure!

1.3. Aizliegts lietot rasistiskus un nacionālo naidu kurinošus izteicienus un saukļus. sure!

1.4. Ja serverī spēlē kāds no adminiem, tas nenozīmē, ka visu laiku ir jāuzmācās ar "pzl nomaini karti, pzl izkiko to, pzl restartu" ok to gan neviens nav prasijis...

1.5. Neadminiem aizliegts sēdēt spektatoros. ROFL!

Edited by rusty
Link to comment
Share on other sites

Kādi spēles noteikumi? Moš vēl izdrukāsi un katram gign apmeklētājam pa pastu aizsūtīsi? :)

Tak te nenāks visi tf2 spēlētāji, lai redzēto noteikumus. Tie, kuri spēlē normāli saprot visu, kuri nē - tāpat nesapratīs ar Tavu topiku.

par admin tiesīb lietošanu, nedomāju, ka ir kāda vienota sistēma, cik daudz, kam likt banu, katrs admins tak ar galvu draudzējās un spēj loģiski izspriest.

Link to comment
Share on other sites

ja bus tadi adminu noteikumi, tad varetu sakties gadijumi ka piemeram "kapec tu neturejies pie noteikumu rullja 128 punkta ?!?" un tad par piespriesto sodu butu vainigs admins, parto ka bija neieverojis 128 punktu, nevis tapec ka vinjam shada riciba skita pareizaka..

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...