Jump to content
GIGN Forum

Cs Neiet, Kā Nākas

Recommended Posts

Sveiki, man ir viena tāda nopietna problēma ar cs 1.6, visi uzraksti, teksti spēlē ir izkropļoti, tā ka nevar salasīt. To, kā tieši, varat aplūkot zemāk redzamajos attēlos. Lai attrisinātu problēmu, sākumā mēģināju pārinstalēt spēli, bet tas nelīdzēja, pēc tam mēģināju uzinstalēt citu edition , ja pareizi atceros, tad WOS. Tad es tam visam metu mieru, bet nessen pārinstalēju windowsu, un domāju, ka tagad gan visam vajadzētu būt kārtībā, bet rādās, ka nekas nav mainījies. Lūdzu, ja jūs zināt, kas pa problēmu un kā to atrisināt, tad uzrakstiet to šeit.

cs1.jpg

cs2.jpg

Edited by katemerans

tikokā atradu internetā vienu atbildi uz manu problēmu: http://forums.techguy.org/games/770338-sol...nt-see-any.html

Cik noprotu, tad man ir jāpārmaina no direct mode uz opengl vai software. Vai kāds man lūdzu varētu sīkāk noprecizēt, kur to izdarīt, jo spēle pie options man viss teksts izkropļots, ka neko nevar saprast?

Am^ ja neeredzeji vins rakstija ira meginajis parinstelet nekas nesanak tad kada suda pec tu vinam atkal iesaki parinstelet(vienkarwi ieeij options>>video>>>uzliec opengl) ja neredzi kad ieeij spele options ir pirmspedejas >>> video ir 5. sadalja no kreisas puses un >>>opengl ir augweja tabulina pa kreisi tiewi opengl bus pa vidu tam sarakstam..

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...