Jump to content
GIGN Forum

Centrālproblēms - Hl2 Modi

nelietis
 Share

Recommended Posts

Kāds visnotaļ gudrs un izglītots cilvēks nevarētu man izskaidrot šādu lietu - kad ielieku HalfLife 2 kādu NPC (tie ir tie cilvēciņi kas visapkārt darbojas iekš spēles, izņemot tevi) modeli, man spēlē parādās kaut kāds galīgi neglīts vecā un jaunā skina mikslis. Esmu izmēģinājis visu cik nu mans roku liekuma leņķis ir ļāvis (meklējis un izdzēsis visus failus ar atbilstošu nosaukumu; kombinējis kaut ko no vecā un jaunā), bet rezultāts nemainās. Ko darīt?

Ja kāds ar to ir saskāries vai zina iespējamo cēloni - neturi sveci zem pūra.

BTW man bija oriģinālais disks, bet mazais brālis saskrāpēja un tapē es izmantoju nelegāli noviltku versiju. Bet jūs jau zinat ka tas ir bullshit.. :) Taču nedomāju ka vaina ir tajā, jo kādu labu laiku atpakaļ man tādu probu nebija. Manuprāt, vienreiz es nočakarēju uninstall un kopš tās reizes sākās. Kaut kur saglabājies kāds vecs fails vai?

ā, un vēl - ja kāds zina kādu konkrētu HL2 torentu, uz kura darbojas lielie modi (kā veco gmod, smod utml), iedodiet linku. Pēdējā laikā visi HL2 kurus novelku, negrib ņemt pretī tos modus. Vēl nezinu vai šim cēlonis nav tas pats kas pirmajai problēmai.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...