macho Posted June 5, 2005 Report Share Posted June 5, 2005 taa kaa mums nav nekada pazinjojumu sadalja, teikshu to sheit: regjistraacija ierubiita. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Champions! Posted June 5, 2005 Report Share Posted June 5, 2005 a kur palicis worm ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted June 5, 2005 Report Share Posted June 5, 2005 a kur palicis worm ?? nu nav. viss. aizgaaja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted June 5, 2005 Report Share Posted June 5, 2005 a kur palicis worm ?? worm ir palicis turpat ,kur vinjsh bija pirms tam ,kad vinjsh te nebija(pirms tam vinjsh bija tepat tikai citur) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted June 5, 2005 Report Share Posted June 5, 2005 nevajadzeeja tagad atkal nevarees tikt vairs gignaa iekshaa jo buus pilns ar botiem kas pieregojushies laimiigi skraidiis Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 5, 2005 Author Report Share Posted June 5, 2005 a kur palicis worm ?? nu NAH tev wormu? Saskumi peec vinja? tevi neviens cits neapsaukaaja iznjemot wormu? NEviens dirst nepasuuta iznjemot vinju? awwwww championiitim worms pietruukst. tas ir tik miilji! uci cuci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Purva-Zivs Posted June 5, 2005 Report Share Posted June 5, 2005 Neviens jau nav teicis, ka vinsh kaadam buutu vaadziigs, bet vnk interesee kur pazudis CSa teevs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Champions! Posted June 5, 2005 Report Share Posted June 5, 2005 Neviens jau nav teicis, ka vinsh kaadam buutu vaadziigs, bet vnk interesee kur pazudis CSa teevs. tieshi taa arii es domaaju. nu NAH tev wormu? - paprasiit aizliegts ?? Saskumi peec vinja? - nee, varbuut nedaudz tevi neviens cits neapsaukaaja iznjemot wormu? - isteniiba vinsh mani arii neapsaukaaja NEviens dirst nepasuuta iznjemot vinju? - cik atceros vinsh mani nav pasuutijis awwwww championiitim worms pietruukst. tas ir tik miilji! uci cuci - tikai machuliiti neaudi tas ir tik stulbi! pupu suci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted June 5, 2005 Report Share Posted June 5, 2005 hmm, vispaar man ar interesee Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 5, 2005 Author Report Share Posted June 5, 2005 awwwww championiitim worms pietruukst. tas ir tik miilji! uci cuci - tikai machuliiti neaudi tas ir tik stulbi! pupu suci ak lai es neraudu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stumbrs Posted June 5, 2005 Report Share Posted June 5, 2005 eh jūs :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted June 5, 2005 Report Share Posted June 5, 2005 bet ja nopietni.. kas ar wormu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 5, 2005 Author Report Share Posted June 5, 2005 afk vinjam ir exile - dveeseles mekleeshanas un sevis izzinaashanas celjojums. Gariigais. Iespeejams ka pat kaadreiz atgrieziisies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted June 5, 2005 Report Share Posted June 5, 2005 (edited) tad cik es noprotu, tu, macho esi GIGN'a iipashnieks(no shii briizha), ja? Edited June 5, 2005 by darek Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 5, 2005 Author Report Share Posted June 5, 2005 darek........... 1) kaa tev liekas ko noziimee "Boss " pie mana nika memberu sadaljaa? 2) kaa tev liekas kursh ir galvenais varonis peedeejaa gign jaunumaa "atminjas" kur tiek staastiits par to kaa shitas viss vispaar radaas? 3) taads varbuut tev nezinaams siikums bet par serveri pagaidaam ~50% esmu samaksaajis es. man vienkaarshi truukst vaardu... (un attieciiga smailija ko sheit pielikt) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted June 5, 2005 Report Share Posted June 5, 2005 vinsh ir Tibetaa un apguust muuku gudriibas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
niger Posted June 5, 2005 Report Share Posted June 5, 2005 kur ir Tibeta ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Janx [LV] Posted June 6, 2005 Report Share Posted June 6, 2005 tibetaa... labi...himalajos, pie kiiniizeriem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted June 6, 2005 Report Share Posted June 6, 2005 ak jel, piedod macho es tikai paprasiiju.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted June 6, 2005 Report Share Posted June 6, 2005 nevis Tibeta atrodas pie kjiinas ,bet kjiina atrodas pie Tibetas Link to comment Share on other sites More sharing options...
meniks Posted June 6, 2005 Report Share Posted June 6, 2005 tibheta ir himalajos Link to comment Share on other sites More sharing options...
stumbrs Posted June 6, 2005 Report Share Posted June 6, 2005 viņam uz nedēļu atslēdza internetu Link to comment Share on other sites More sharing options...
radler Posted June 6, 2005 Report Share Posted June 6, 2005 nu to vinjsh itkaa teica bet kaapeec serveris straadaa? ja jau maajas staav Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 6, 2005 Author Report Share Posted June 6, 2005 nav gan maajaas... regjistraacija atkal uz laicinju ciet darek.... nu... .... ehh.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now