Jump to content
GIGN Forum

Uzsitu Riepu


SchWarZ ;)
 Share

Recommended Posts

Tatad sodien uz apmalites ta neveikli uzsitu riepu, sanaca tads mazins bumbulitis uz ieksu.. Braucot it ka nekadas vibracijas nejutu un gais ari it ka nelaizas nost, vispar braukt drikst?? Servis tikai 1dien, un vispar kadas cenas varetu but to salabosanai?

++ Viens calis teica ka it ka pa 4 ls vinam nu te kuldiga viena servisa salaboja, it ka izsklausas baigi leti, ceru ka ta ari bus..

Edited by SchWarZ ;)
Link to comment
Share on other sites

ja riepas sana ir bumbulis tad par riepu vari aizmirst, ja vinja bus braucama kadu laiku, pectam kad kordi sapus izsprags ta vieta :) (kordi ir metala stieples riepas ja kads nezin)

jauna riepa maksa no ~30 - ~300ls :) atkarigs cik biezs macinjs, varkas gan neieteiktu, janu vienigi ja nav citu variantu :)

ieteiktu sameklet vieta jaunu, ta tomer bus droshak neka kad iebrauksi kada bedre salieksi plauktu vai vel ko citu sabojasi :)

Link to comment
Share on other sites

worm nice job! :thumbsup:

man gadiijas liidziika shmuce uz muuksalas aplja! Gaaju freeziitee un kad paraava uz otru pusi vairs nebija iespeejams neko dariit un pretiim maximai uzmaucu uz bordeem! Mashinai pilniigi prieksha palecaas, viens 17' ljitaks vienkaarshi sadragaats, domaaju, ka norakstaams, bet tomeer vienaa labaa kantorii sataisiija!

worm tavs disks jau arii taisaams, ja saliidzina ar maneejo! :D

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...