SchWarZ ;) Posted February 14, 2009 Report Share Posted February 14, 2009 (edited) Tatad sodien uz apmalites ta neveikli uzsitu riepu, sanaca tads mazins bumbulitis uz ieksu.. Braucot it ka nekadas vibracijas nejutu un gais ari it ka nelaizas nost, vispar braukt drikst?? Servis tikai 1dien, un vispar kadas cenas varetu but to salabosanai? ++ Viens calis teica ka it ka pa 4 ls vinam nu te kuldiga viena servisa salaboja, it ka izsklausas baigi leti, ceru ka ta ari bus.. Edited February 14, 2009 by SchWarZ ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted February 15, 2009 Report Share Posted February 15, 2009 Beaukt var veesi ar taadu! Tikai necenties, ljoti aatri braukt jo tomeer ar taadu bumbuli pastaav lielaaka varbuutiiba, ka riepa uzspraags! Personiigi es taadu bumbuljainu riepu mainiitu nevis labotu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kVNE Posted February 15, 2009 Report Share Posted February 15, 2009 schwarz, ko viņii tev salabos? nopērc jaunu un dzīvo laimīgs Viss būs čikeniekā. Muterei arī bija šitā, ka kunkulis uz iekšu, bet viņai laida gaisu lenām nost. viņa nopirka jaunu un viss. Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted February 15, 2009 Report Share Posted February 15, 2009 re kā man gadījās, nobraucu ar tādu veselas divas nedēļas Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted February 15, 2009 Report Share Posted February 15, 2009 ja riepas sana ir bumbulis tad par riepu vari aizmirst, ja vinja bus braucama kadu laiku, pectam kad kordi sapus izsprags ta vieta (kordi ir metala stieples riepas ja kads nezin) jauna riepa maksa no ~30 - ~300ls atkarigs cik biezs macinjs, varkas gan neieteiktu, janu vienigi ja nav citu variantu ieteiktu sameklet vieta jaunu, ta tomer bus droshak neka kad iebrauksi kada bedre salieksi plauktu vai vel ko citu sabojasi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted February 18, 2009 Report Share Posted February 18, 2009 Saliekt plauktu var visādos veidos, bet pēc tam to pavisam jautri var pats nomainīt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Cox Posted February 18, 2009 Report Share Posted February 18, 2009 man gadījās, nobraucu ar tādu veselas divas nedēļas 100proc drifta ku gaji un apmaliti panemi Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted February 18, 2009 Report Share Posted February 18, 2009 pie mājām ar roceni rāvu un paķēru apmali līkumā Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted February 18, 2009 Report Share Posted February 18, 2009 worm nice job! man gadiijas liidziika shmuce uz muuksalas aplja! Gaaju freeziitee un kad paraava uz otru pusi vairs nebija iespeejams neko dariit un pretiim maximai uzmaucu uz bordeem! Mashinai pilniigi prieksha palecaas, viens 17' ljitaks vienkaarshi sadragaats, domaaju, ka norakstaams, bet tomeer vienaa labaa kantorii sataisiija! worm tavs disks jau arii taisaams, ja saliidzina ar maneejo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted February 18, 2009 Report Share Posted February 18, 2009 Mans domat ka pie senca servisa var sačinit uzjautashu pa cik taisa un tad editoshu. Bet servis Riigaa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now