n00ne Posted February 13, 2009 Report Share Posted February 13, 2009 Tātad , ieeju steama palaižu tf2 , uzmetas melnais ekrāns - parādās valves reklāma. Tik tāl viss labi , un šeit arī sākas problēma. Kad pagaidu lai beidzas valves reklāma vai nospiežu enter lai to pārtrauktu tf2 minimizējas un parādās desktops. Spiezhu lejā uz tf2 lai atkal to maximizētu , bet tik uzmetās melnais ekrāns un skan tf2 mūzika kādas 5-6 sekundes un pēctam atkal minimizējas uz rikjoslu. Citreiz varu spēlēt pēc kādām 4 minimizēšanās reizēm , citreiz pēc 20 , dažreiz vispār netieku. Gribēju jautāt kā šo novērst. Kādas dažas nedēļas atpakaļ kas tāds nebija , un neko instalējis/dzēsis neesmu. OS: Windows Vista Home Basic Spēle orģinālā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted February 13, 2009 Report Share Posted February 13, 2009 Nezinu, nekad ne ar ko tādu neesmu saskāries, pat ne citās spēlēs. Varbūt kāds vīruss vai, kas tāds. Paprasi steam forumā varbūt tur ar ko tādu kāds ir saskāries. Link to comment Share on other sites More sharing options...
icecube Posted February 13, 2009 Report Share Posted February 13, 2009 (edited) pamēģini, kad tiec spēlē, ieķeksēt pie video opšniem - run in a window, un stīmā pie spēles properties pieraksti -noborder Tā gan drīzāk ir kosmētiskā pārveidošana, nevis risinājums, bet ar to pietiks. Edited February 13, 2009 by icecube Link to comment Share on other sites More sharing options...
n00ne Posted February 13, 2009 Author Report Share Posted February 13, 2009 (edited) Nav man nekādu vīrusu , man norton360 kontrolē visu datoru , internet pārlūk programmas un jebko citu. Un ir skenēts neskaitāmas reizes. Tā varētu windows problēma , compatibility vai kas tāds , kaut arī es jau izmēģināju uzlikt compatibility mode uz winxp sp2 un windows2000. Edited February 13, 2009 by n00ne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba Tonja Posted February 13, 2009 Report Share Posted February 13, 2009 tev rezalucijas sakrit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
n00ne Posted February 13, 2009 Author Report Share Posted February 13, 2009 Nē , tf2 - 1280x960 , windows - 1680x1050 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GmbH Posted February 15, 2009 Report Share Posted February 15, 2009 Vienreiz bija tieši tāda pati problēma, pārliku videokartes draiverus un viss gāja ideāli. pamēģini. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kefiirs666 Posted February 16, 2009 Report Share Posted February 16, 2009 Man arī tāds pats šits visām igrām... Mans risinājums: SPAIDI KAD VIŅŠ NOIET APAKŠĀ, pēc laika viņš ieies! Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarSailor`s Posted February 16, 2009 Report Share Posted February 16, 2009 Man arī sākumā bija diezgan lielas problēmas ar ft2 palaišanu. Nu ko es tev varu pateikt - apdeito videokarti Un ja tev piem. ir NVidia, tad ielāčo te . Te tu atradīsi visu, kas ir nepieciešams! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted February 16, 2009 Report Share Posted February 16, 2009 iesaku meklēt informāciju steam forumā http://forums.steampowered.com/forums/ on a side note: nezinu, varbūt ar vistu kaut kas ir mainījies, bet tā citādi - nortons smagi sūkā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now