eziic Posted February 13, 2009 Report Share Posted February 13, 2009 (edited) Doma pavisam vienkārša - vajag iegūt īpašumā kādu foršu Backup programmu. Nesaprotu pilnīgi neko no viņām, bet zinu, ka tā, kura man šobrīd ir ofisā, ir tizla un viņai ikonas vietā ir sēne. Nosaukumu neatceros un tas arī visticamāk nav būtiski. Tātad, ir idejas? Oh, btw, viņai jābūt par brīvu, bez crack'iem un stuff, jo par to man neviens negrib maksāt, maitas. EDIT* Mans pirmais posts nepareizā sadaļā, paldies par pārvietošanu. Edited February 13, 2009 by eziic Link to comment Share on other sites More sharing options...
skofilds Posted February 14, 2009 Report Share Posted February 14, 2009 datorā jau atomātiski ir backup programma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted February 14, 2009 Author Report Share Posted February 14, 2009 Laikam ne tā izteicos. Apskatījos nosaukumu - Cobian Backup. Tātad man vajag kaut ko labāku par šo. Doma tāda, ka nav runa par kompja backupu, bet noteiktas mapes/servera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now