Jump to content
GIGN Forum

Moderātora Apgreids


Teddy
 Share

Recommended Posts

Ir velme tikt pie moderātora tiesībām uz visu forumu, radošā sadaļa izrādās nebija tik radoša kā domāju. Gandrīz neviens neko radošu nespēj parādīt, protams, izņemot pāris signatures(kuras nav nekas radošs) Ir uzradusies velme pamoderēt visu forumu, bet ir vaidzīgs moderātoru atbalsts. Esmu informējis jau esošos moderātorus par nelabvēlīgām lietām forumā. Pārsvarā ?nazīti, bet ik pa laikam iemetu kaut ko mircā vincisteram, oddisham(viņš tikai slinkāks :muahaha: ), samurayam.

Vēlētos dabūt jūsu rekomendāciju

Link to comment
Share on other sites

nu tu apskaties cik daudz mulkjibu ir ieksh foruma..

reizem nagi niez novarnot tizlenjus ieksh citam sadaljam, bet tas butu tizli, jo vienigais mans ataisnojms ir spams@bode

tas ta iesakumam..

viens cash un vincesters gala netiek, nu vel samurajs.. parejie iegriezas salidzinoshi reti. es to daru 5 reizes diena, jo darba apstaklji to atlauj.

pietiek vienam antinjam uzsakt tizlu topiku, un pirms ienacis moders, tas tiek piekakats ujujujuj uz 4 lapam. a vajadzetu elementari izdzest nafig.

Link to comment
Share on other sites

Visus sub-forum moderus par global moderiem! :muahaha:

Tiktiešām, ja palasa lielos topikus tur nereti ir tādas stulbības atrodamas ka paliek slikti skatoties un tie pāris moderi kas tagad aktīvi darbojas nespēj visu izkontrolēt.

P.S. Esmu forumā ļoti daudz un man ir laiks ķemmēt topikus.

Edited by el_Moerto
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...