Kefiirs666 Posted February 12, 2009 Report Share Posted February 12, 2009 (edited) Sveiki! Daudzi jau noteikti mani pazīst iekš GIGN TF2, spēlēju [HeLL] klanā ar niku [HeLL] Kefirchiks. Tad nu pietiks runāt par mani, ķersimies pie lietas... Es vēlos lūgt tiesības uz GIGN TF2 serveri, esmu apzinīgs, 17 gadus nodzīvojis jaunietis! Esmu bijis administrātors vienā Norvēģu TF2 serverī... Pagaidām reģistrēta nika man nav, bet tas tiks izdarīts šī mēneša laikā, ilgākais nākamā mēneša vidus! Kāpēc es gribu būt administrātors? Tā kā GIGN TF2 ir pusstīmots serveris, tad tur parasti salasās daudz nekrietno čīteru, esmu pamanījis, ka arī patstāvīgie spēlētāji, īpaši no rītiem vandās ar speedhack'u... Pa naktīm vispār salasās daudz nekrietno čīteru, kuru rezultātā pazūd tauta! Spēlēju daudz pa naktīm! Par tiem adminu ieteikumiem es īsti nezinu, itkā jau mani varētu kāds atbalstīt, daudz esmu ziņojis adminčatā! Beidzot iebraucu kā pareizi ar mIRC apieties un tagad mierīgi varu sēdēt GIGN kanāla, ja ir vajadzība! Pašam legāla spēle ir (pirkta), tā kā mans STEAM_ID ir valīds! Nu nekādi viņš nevar būt invalīds Serverī uzturos bieži, sīkāks info uz statiem: Spied maigi Zinu, ka daudzi teiks, ja nav regots steam_id - nekas nesanāks, bet dodiet kaut vai iespēju līdz tam laikam, kad regošu, es varu pierādīt, ka būšu labs administrātors! Esmu regojies arī šajā mājaslapā! Nekad nedošu banānu spēlētājam, kuru neesmu pārbaudījis, kamēr neesmu pārliecinājies 95% par aizliegto programmu skriptu lietojumu! Atpazīstu daudz čītu paveidu - aim, speed, 100% crit, nospread, wh, unlimited uuber, spy hack u.t.t. Un es ieteiktu filmēt demo ierakstus arī pa nakti, jo tieši tad salasās vesela čupa ar čītakiem a demo nav, ir ID, a demo nav! Tad nu ko es vēlētos: banip, banid, kick, gag - domāju ka man ar to pietiks, varētu vēl tikai votemap, bet tas jau būtu par daudz prasīts! Nu tad jāsak sekot līdzi jaunumiem šajā topikā! Edited February 12, 2009 by Kefiirs666 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted February 12, 2009 Report Share Posted February 12, 2009 Rec, sakarīgs čalis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kroplisj Posted February 12, 2009 Report Share Posted February 12, 2009 kapec vairs neesi admins norvegu tf2 serveri? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted February 12, 2009 Report Share Posted February 12, 2009 tas vienkārši nav tehniski iespējams. jo regots niks (steamid) ir nepieciešams, nevis tāpēc, lai mēs būtu pārliecināti, ka izdosies nopelnīt uz tava rēķina, bet gan tāpēc, lai būtu kur to acc uzlikt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kefiirs666 Posted February 12, 2009 Author Report Share Posted February 12, 2009 Karot - tu labāk atbildi stīmā; admins vairs neesmu, jo tur sanāca tā, ka ja gribēji lai access paliek, bija jāmaksā 35 EUR Samuray - nu, piemēram, es dabonu access, pieregojiet manu niku un es salasīšu tos 10 Ls, ar kuriem samaksāt par nika reģistrāciju! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted February 12, 2009 Report Share Posted February 12, 2009 kāda ir garantija, ka tu tiešām samaksāsi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kefiirs666 Posted February 12, 2009 Author Report Share Posted February 12, 2009 Dodu savu godavārdu + neizmirsti ka braucu uz GIGN tusu, ja nesamaksāšu varēsiet mani spārdīt Mierīgi man banu uz STEAM_ID uzlikt un GIGN'ā es tad vairs netieku, tāpēc kāda jēga man nemaksāt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted February 12, 2009 Report Share Posted February 12, 2009 lolīti, ko tu te muldi? tās tiesības tak var noņemt mierīgi. labi, es tev tur salikšu visus pribambasus, samaksāt varēsi, kad sanāks, bet nu mēs iečekosim pēc kādām ~30 dienām kas notiek (ja nu kāds brīnās, kāpēc es tā daru, tad - tāpēc, ka čalis ir noderīgs serverim). pastāsti man tikmēr, kas ir nospread haks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted February 12, 2009 Report Share Posted February 12, 2009 tās tiesības tak var noņemt mierīgi. tiesības jā, bet regniku nē Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted February 12, 2009 Report Share Posted February 12, 2009 ak dievs, var tak paroli nomainīt/tiesības noņemt + worms var mierīgi izdzēst no db, ja nepieciešams. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted February 12, 2009 Report Share Posted February 12, 2009 btw, tu nepareizajam web accountam pieliki tās tiesības vajadzēja nevis Kefiirs, bet kefirchiks Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted February 12, 2009 Report Share Posted February 12, 2009 kāda starpība? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted February 12, 2009 Report Share Posted February 12, 2009 tāda, ka viņš nevarēs apmaksāt savu steamid un pagarināt abonēšanas termiņu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kefiirs666 Posted February 12, 2009 Author Report Share Posted February 12, 2009 Pag man tagad ir tiesības uz nika Kefiirs? Mans niks tak ir [HeLL] Kefirchiks Un GIGN'ā man niks ir Kefirchiks Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted February 12, 2009 Report Share Posted February 12, 2009 kāpēc ne? vai tad viņam nav niks Kefiirs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kefiirs666 Posted February 12, 2009 Author Report Share Posted February 12, 2009 Nu TF2 serverī viss strādā... Mājaslapā man viss ir uz akaunta: Kefirchiks Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted February 13, 2009 Report Share Posted February 13, 2009 tad tu un kefiirs mājaslapā ir 2 dažādas personas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted February 13, 2009 Report Share Posted February 13, 2009 viss kārtībā, mēs ar wormu jau salabojām Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted February 13, 2009 Report Share Posted February 13, 2009 (edited) Neesu admins, bet nu sitam chalim nav smadzenes dievs pieshkiiris.... Vai arii kaadas lietotas.... Protams kaa jau rakstiija- taas tiesiibas var aatri nonjemt, bet nu es neriskeetu taadam dulbim dot... Vo reku arii ir- pilniigs idieots Edited February 13, 2009 by RiSKS Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted February 13, 2009 Report Share Posted February 13, 2009 nepareizi uzrakstīts, bet jā...what he said domāju, ka kefīrs ir totāli nepareiza izvēle. P.S ja jau kefiru var uz šādiem noteikumiem paņemt, tad kapēc clash'u nevarēja? anyway...ja iedos (iedeva). ilgi viņas nebūs. to jūtu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba Tonja Posted February 13, 2009 Report Share Posted February 13, 2009 domāju, ka kefīrs ir totāli nepareiza izvēle. P.S ja jau kefiru var uz šādiem noteikumiem paņemt, tad kapēc clash'u nevarēja? anyway...ja iedos (iedeva). ilgi viņas nebūs. to jūtu. Vienigi varu piebilst calim lai uzmanas ko banot jo biezi vins ir teicis ka kadam ir citi, bet parbaudot to nav! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts