kangarS Posted February 8, 2009 Report Share Posted February 8, 2009 (edited) 1) Piedalīties var visi (Steam un Non-steam lietotāji) 2) Turnīrs notiek uz 87.246.160.69:27015 3) Turnīra datums 21.februārī 18:00 4) Pieteikšanās notiek šeit 5) Turnīra karte un pārējie noteikumi tiks paziņoti līdz 20.februārim 23:59 Jautājumus var uzdot man stīmā (KangarS) Edited February 9, 2009 by kangarS Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted February 9, 2009 Report Share Posted February 9, 2009 no offence, bet ideja ir diezgan tizla! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kangarS Posted February 9, 2009 Author Report Share Posted February 9, 2009 Hz shito pasakumu izkauca mana serverii speeleejoshie chuvaki! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kefiirs666 Posted February 9, 2009 Report Share Posted February 9, 2009 Melee - tur nevar parādīt skilu, ja nu vienīgi ar speed neskrien... Uztaisi normālu serveri un tad rīko turnīrus, jo ja var piedalīties arī nestīmotie, no tā nekādas jēgas nav, jo viņam mierīgi var būt čīti Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted February 9, 2009 Report Share Posted February 9, 2009 Uztaisi normālu serveri un tad rīko turnīrus, jo ja var piedalīties arī nestīmotie, no tā nekādas jēgas nav, jo viņam mierīgi var būt čīti un domā, ka steamotajiem nevar būt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kangarS Posted February 10, 2009 Author Report Share Posted February 10, 2009 Uztaisi normālu serveri un tad rīko turnīrus, jo ja var piedalīties arī nestīmotie, no tā nekādas jēgas nav, jo viņam mierīgi var būt čīti Ja ja skilu tavu praat var paraadiit tikai ar pyro Un tici man mans serveris nestav klaat cheateru zinja gign serverim (laikam tapec ka mana serveri tiek banoti gan IP gan steamid) taakaa par cheateriem vari neuztraukties! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted February 10, 2009 Report Share Posted February 10, 2009 lol tu nu esi apveltīts. Uztaisa atkal kārtējo grandiozo turnīru, ja nav noslēpums cik spēlētāju piedalījās tavā iepriekšējā turnīrā?? Un tādā gadījumā ja gignā pilns čīteru, tad nax tu te vēl meklē kādu, kas piedalīsies tavā turnīrā?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted February 10, 2009 Report Share Posted February 10, 2009 Un tu zini kā bano gignā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kangarS Posted February 11, 2009 Author Report Share Posted February 11, 2009 (edited) Iepriekšēja turnīra piedalijas 21 cilvēki (solly turniira) bet skautu turniira piedaliijas 18 cilveeki! Uz dodo mirkli pieteikushies 7 cilveki! Scout turnīrs: Solly turnīrs: Jo 100% visi nav čīteri un ja kads pieteiksies un saks cītot automatiski bans! Gign admini pljapiigi tie kas uz servera seezh! Edited February 11, 2009 by kangarS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts