Killer.Mike Posted August 23, 2003 Report Share Posted August 23, 2003 Nu ko... Palasiiju visus pinned topikus un noleemu uzraxtiit pieteikumu uz admin tiesiibaa... Taatad kapeec lai es kljuutu admins: ->Taapeec ka speeleeju cs jau kaadu gadu taakaa neesmu slikts speeleetaajs ->Taapeec lai GIGN serverii noveerstu lielu lameroshanos (ts TA TK) ->Taapeec ka lai gan [itkaa] ir daudz adminu tomeer no riitiem kad arii speelee speeleetaji biezi admins nav klaat un speeleetaaji pieprasa peec taadaam lietaam kaa arr un dazu speeleetaaju kikoshanu (Free frag 4itz TA TK) ->Taapeec ka es neesmu siikais (17gadi) un mana psihe nav tik nestabila kaa siikajiem un tapeec vinji izdara daudzas neapdomiigas riiciibas... ->Tapeec ka nevienmeer citi admini pamana visu un es uzskatu ka adminu nevar buut par daudz... Nu luuk tie takaa buutu iemesli deelj kuriem es gribeetu kljuut par adminu un luudzu uz sko topiku atbildeet tikai adminiem!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted August 23, 2003 Report Share Posted August 23, 2003 Tapeec ka nevienmeer citi admini pamana visu un es uzskatu ka adminu nevar buut par daudz erm... te nu es nepiekritiishu... adminam ir jabuut vienam - man paarejie ir mani padotie Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreeLancer Posted August 23, 2003 Report Share Posted August 23, 2003 ........... The king has spoken.............. sry par bet Link to comment Share on other sites More sharing options...
ownage Posted August 24, 2003 Report Share Posted August 24, 2003 Tapeec ka nevienmeer citi admini pamana visu un es uzskatu ka adminu nevar buut par daudz erm... te nu es nepiekritiishu... adminam ir jabuut vienam - man paarejie ir mani padotie padotie ir ljoti nepatiikams vaards... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killer.Mike Posted August 24, 2003 Author Report Share Posted August 24, 2003 Tapeec ka nevienmeer citi admini pamana visu un es uzskatu ka adminu nevar buut par daudz erm... te nu es nepiekritiishu... adminam ir jabuut vienam - man paarejie ir mani padotie hmm... Bet padotajiem ir jaabuut daudziem Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 24, 2003 Report Share Posted August 24, 2003 ownage - nu nu - jokus nesaproti killer.mike - ir tikai viens liels miinuss - peedeejaa laikaa vislaik kaads no adminiem speelee serverii... taaka.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killer.Mike Posted August 25, 2003 Author Report Share Posted August 25, 2003 Bikinj nepiekriitu... Ne vienmeer admini speelee servaa un veel kaa jau es teicu ka adminu nevar buut par daudz... ...taakaa luudzu nevareetu tomeer atrast iespeeju ieguut admin tiesiibas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lirels Posted August 25, 2003 Report Share Posted August 25, 2003 ->Taapeec ka es neesmu siikais (17gadi) un mana psihe nav tik nestabila kaa siikajiem un tapeec vinji izdara daudzas neapdomiigas riiciibas... Hmmz ... Tu uskati taapeec, ka esmu mazaaks, esmu psihopaats ? Domaa, ka esi vecaaks uzreiz baigi apdomiigais un praatiigais ? Ja taa domaa tad tu bik Enivei sorry par shamo postu, bet sava taisniiba ir jaaaizstaava ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Symbiote Posted August 25, 2003 Report Share Posted August 25, 2003 damn man tas Lirela avatars natura kretinee ara Tads glups purns ar mazam daunisma dzirkstitem aciis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hainy Posted August 25, 2003 Report Share Posted August 25, 2003 Njaa redzams viens mopshu niideejs ! Sorry par offtopic, bet es uzskatu ka shaadus textus nevajadzeetu publiski teikt!!! btw ja kautkas nepatiik tad vajag censties to patureet sevii! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killer.Mike Posted August 26, 2003 Author Report Share Posted August 26, 2003 Hmmz ... Tu uskati taapeec, ka esmu mazaaks, esmu psihopaats ? Domaa, ka esi vecaaks uzreiz baigi apdomiigais un praatiigais ? Ja taa domaa tad tu bik? Enivei sorry par shamo postu, bet sava taisniiba ir jaaaizstaava ... Nu es jau nesaku ka visiem cilveeki kas ir jaunaaki par maniim ir kautkaadi psihopaati vai kautkas tamliidziigs... Vienkaarshi biezi vien jaunaaki geimeri meedz nesavaldiities un izdariit daudz nulkjiibu... Taakaa...Varbuut atbildees kaads admins ar jaa vai nee nevis stieps garumaa visu sho lietu Link to comment Share on other sites More sharing options...
dEus Posted August 27, 2003 Report Share Posted August 27, 2003 Nepuksti ! Varbuut ka tev tik tieshaam nevajadzeetu lemt par vinju .... Gan jau ka atradisies citi kas izlems ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killer.Mike Posted August 27, 2003 Author Report Share Posted August 27, 2003 Nu plizz admini atbildat peec iespeejas aatraak jo es uz nedeelju pazudiishu (Chehija) Ja juus izlemsiet man pieshkjirt tiesiibas tad atradiiet manu niku registraacijas sadaljaa Ceru uz juusu labveeliibu... Ar cienju Killer.Mike Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 28, 2003 Report Share Posted August 28, 2003 champions smird adminu VAR buut par daudz sorry - neviena iisti pozitiiva komenta.... +tevi neizskataas ka kaads buutu serverii redzeejis (no adminiem es domaaju) topiclock shoreiz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts