uyinaators Posted May 31, 2005 Report Share Posted May 31, 2005 Shashliki nu kuras valodas naak shis vaards ? whatevaa galvenais ka labi garsho Link to comment Share on other sites More sharing options...
HHH Posted June 2, 2005 Author Report Share Posted June 2, 2005 uy es ar pamaniiju ka uz PC korpusa cep shaslikus peec tava 2traa topika saakumaa neieskatiijos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Champions! Posted June 2, 2005 Report Share Posted June 2, 2005 no kaut kaadas armeenju Link to comment Share on other sites More sharing options...
niger Posted June 2, 2005 Report Share Posted June 2, 2005 (edited) man labaak garsho biezpiena pankuukas kafeinīcā "Blinoof" vai kkā tā uz Brīvības ielas, pie Brīvības pieminekļa otrā ielas pusē veikalam "ELKOR SPORTS"" Edited June 2, 2005 by niger Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted June 4, 2005 Report Share Posted June 4, 2005 vbakar tusaa bija shashliki diemzheel vinjii bija apdegushi un arii garshu taa ne iipashi neizjutu, un tikai tad sapratu, ka tie ir vistas shashliki, kad iekodos kaulaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saveejaa Posted June 4, 2005 Report Share Posted June 4, 2005 vbakar tusaa bija shashliki diemzheel vinjii bija apdegushi un arii garshu taa ne iipashi neizjutu, un tikai tad sapratu, ka tie ir vistas shashliki, kad iekodos kaulaa he hee... bet es eedu desinjas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
niger Posted June 4, 2005 Report Share Posted June 4, 2005 mmmm, desiņas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
secure Posted June 5, 2005 Report Share Posted June 5, 2005 Kaa tu uzdroshinies taa kaardinaat? Tu tachu bojaa citiem moraalo taa kaardinot! (ES GRIIIIBUUU SHASLIKUUUUUU) grrr... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Ruks Posted June 19, 2005 Report Share Posted June 19, 2005 mmm..shashliks! esmu par nelaimi tikai divas reizes ssogad eedis to labo mantu, bet Jaannos shashlikam miera no manis nebuus Link to comment Share on other sites More sharing options...
frenzzi Posted June 19, 2005 Report Share Posted June 19, 2005 mmm.. rukshu galja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Ruks Posted June 19, 2005 Report Share Posted June 19, 2005 jaa,man arii garsho savi cilts braalli Link to comment Share on other sites More sharing options...
frenzzi Posted June 19, 2005 Report Share Posted June 19, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts