alexx92 Posted January 30, 2009 Report Share Posted January 30, 2009 Tātad lieta sekojoša : http://www.gign.lv/forum/index.php?showtopic=30655 tur ir mans posts, tikai prikols ir tajā ka es neesmu tur neko postojis... kas notiek? vainu kads uzhakojis manu datoru, vai atlauzis paroli un izdomājis patusēt mana accountā ka kjipa es nepamanīšu, vai ari kadam kam ir pieeja registracijas datiem (piemēram kadam adminam hvz) un izdomājis tādā veidā paspēlēties. kr4 mošk jums jau ir kkas bijis tāds? un ko man darīt? vai tas ir nopietni, ja jā tad izlekšu no biksēm un windu nahren pārinstelēšu. anti viruss ari neko neuzrāda, tapeč ludzu paskaidrojiet wtf? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Cox Posted January 30, 2009 Report Share Posted January 30, 2009 http://www.gign.lv/forum/index.php?showtopic=30655 tur ir mans posts, tikai prikols ir tajā ka es neesmu tur neko postojis... kas notiek? vainu kads uzhakojis manu datoru, vai atlauzis paroli un izdomājis patusēt mana accountā ka kjipa es nepamanīšu, vai ari kadam kam ir pieeja registracijas datiem (piemēram kadam adminam hvz) un izdomājis tādā veidā paspēlēties. kr4 mošk jums jau ir kkas bijis tāds? un ko man darīt? vai tas ir nopietni, ja jā tad izlekšu no biksēm un windu nahren pārinstelēšu. anti viruss ari neko neuzrāda, tapeč ludzu paskaidrojiet wtf? izskatas, ka vnk kads zina tavu paroli vai ari tu biji Elikaa un gaji foruma un atstaji visus datus Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted January 30, 2009 Report Share Posted January 30, 2009 Čalīīt Sep 3 2008, 19:53 Datumu pasties, šodien uzraka to topiku, btw 30% warn, iesācējs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexx92 Posted January 30, 2009 Author Report Share Posted January 30, 2009 (edited) Elikaa? nēsmu nevienam teicis nekādas paroles utt vnk gribu zināt vai tas ir nopietni? moshk kkada ginga kļūda or smth, šaubos wl.media - da ne, man vnk datumi galigi sa4akarēti dators atpalicis nasing spešal..un tikuntā ko tas maina ka datums nav ritigs? \ Edited January 30, 2009 by alexx92 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted January 30, 2009 Report Share Posted January 30, 2009 Man ari ta gadas, ka pec kartiga kodiena ieeju foruma un tad sakeru savu galvu... omg - kursh ko tadu butu varejis iepostet (tocna es ne)... beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexx92 Posted January 30, 2009 Author Report Share Posted January 30, 2009 (edited) beefs Nelietoju ne alkaholu ne ko citu, esmu skaidrā pat tad kad guļu eu bet to4na man ir vērts uztraukties par šito joku/prikolu/virusu ? Edited January 30, 2009 by alexx92 Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted January 30, 2009 Report Share Posted January 30, 2009 Kādi datumi nafig, vispār saprati ko es pateicu? TAS TOPIKS TIKA UZTAISĪTS SEPTEMBRĪ, UN TIKKO VIŅU UZRAKA KAUT KĀDS DAUNIS UN TU SKATĪJIES TOPIKU UN IZBRĪNĪJIES, KA TAVU AKKOUNTU NOZAGA (da kam viņu vajag ), nav tev veci datumi, tas topiks ir vecs, ka pat neatceries, ka postoji. Visu paskaidroju verat ciet šito. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xchalis Posted January 30, 2009 Report Share Posted January 30, 2009 Taisnas rokas, un galva uz pleciem - tad šitādi sūdi nenotiks! Link to comment Share on other sites More sharing options...
QuikStar Posted January 30, 2009 Report Share Posted January 30, 2009 ), nav tev veci datumi, tas topiks ir vecs, ka pat neatceries, ka postoji. Visu paskaidroju verat ciet šito. Es sapnjoju vai arii wl.media patieshaam beidzot pateica kaut ko sakariigu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexx92 Posted January 30, 2009 Author Report Share Posted January 30, 2009 ), nav tev veci datumi, tas topiks ir vecs, ka pat neatceries, ka postoji. Visu paskaidroju verat ciet šito. aaaaa psc šitāds kauns man pa visu ģīmi ļoti atvainojos visiem, bet to4na wl.media varētu but taisnība velreiz atvainojos ka šitādu stulbumu pieļāvu varat man 10% warn uzlikt ja tā tīkas Klapējiet šito ciet lūdzu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts