Dr.Cox Posted January 30, 2009 Report Share Posted January 30, 2009 Vai kads nezina kadu bodi ,kur var ieinstalet Windows Vistu ? Man vajag jau rita un pec iespejas,lai atrak .... Riiga ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted January 30, 2009 Report Share Posted January 30, 2009 es tev rit varu aizbraukt ciemos un par 10ls parlikt windu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Cox Posted January 30, 2009 Author Report Share Posted January 30, 2009 Bet man tas kompis ir tukss ... pilnigi ... tikko svaigs .... Man tur vajag windows + visus driverus visu visu .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted January 30, 2009 Report Share Posted January 30, 2009 nekadu problemu, ja tev ir diski. tikai tas vairs nav pa 10ls Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reya Posted January 31, 2009 Report Share Posted January 31, 2009 (edited) Varētu pastāstīt varbūt, ar ko atšķiras tiko uzstādīts windows no pārinstalēta windowsa? Pārinstalētā windowsā partīcijas taču iztukšotas tā vai tā, un, protams, arī draiveri pazuduši. Tākā visa tā pati muļa vienāda abos variantos, tāpēc nav nekāda būtiska atšķirība. Tāpat arī algai! :} Edited January 31, 2009 by Reya Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Cox Posted January 31, 2009 Author Report Share Posted January 31, 2009 Ja es nokachaju Windowsu pats ierakstu diska ... kas man talak jadara ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Cox Posted January 31, 2009 Author Report Share Posted January 31, 2009 Bet es kad ielieku disku ieksa kompi vins neko nedara ? Kas man jadara lai saktu installs ? Cik sapratu driveri pec tam jainstale ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noyd Posted January 31, 2009 Report Share Posted January 31, 2009 Nokaca windowsu, ieraksti vinu diska, ieliec disku , tad bus raxtits "Pres any key to boot from cd" kautkas tamlidzigs, un tad tik darbojies, a draiverus nokaca no neta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
naziic Posted January 31, 2009 Report Share Posted January 31, 2009 pirmkārt meklē googl'ē kā veidot bootable cd. otrkārt, ja nemāki zagt, nezodz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts