Jump to content
GIGN Forum

Svarīgi Draugiem.lv Vīruss!


Sokraac
 Share

Recommended Posts

IZLASI.



Šitas nav manis rakstīts, bet citēšu citu čali - IEKLAUSIES.

KR4 LIETA SEKOJOSHA UN SVARIIGA, NEAPSTIPRINIET UZ DR.LV SUUTIITAJAA VESTULEE DR.LV FUCKERI, TAS IR KKAADS PIZDATAAKAIS VIIRUS, bija taa, manaa kompii maasa apstiprinaajusi vinju, ieeju spelet cs, skatos izmests no dr.lv eju atpajalj nevaru ieet, parole nomainiita, visus kur esmu gaajis 4alis zin paroli, visam ieskaitot bankas kontiem tiri piri, labi ka negaaju bankas kontos.
+ 4alis draudeeja ka palikshu bez neta, bet paspeeju izraut kabeli un tgd sezzu pie otra kompja - fails ir kkaadsi - draugiem.lv fucker .............. kkaads garsh teksts pectam seko.
bet par internetu, man tiko zvana kopidejas vechi, saka kpc gribam atteikties no interneta, kadas problemas tiri piri, a zato tas pimpis kko dara ka visu var uzzinaat, visas paroles utt, kaa hz.
+ to nevar dabut araa, neparinstaleejot kompi!
man ik pa laikam izleca tjipa error lodzinji, vinjsh man vislaik raksta, ka tgd iegaajis tur, izlasiijis to utt, vinjsh sazinajas ar tiem error lodzinjiem ar tevi
manaa profilaa bija vestule no kkaada normunda, kursh sak, Raivi Lokji tu esi lohs, tu visiem pis dr.lv profilus un paroles visaam lietaam, mekleju tadu dr.lv neatradu!!!


Shitaa lieta ir pavisam nopietna, neejiet nekur, ja jums tas fails ir kompii, nekados bankas kontos utt, kas jums ir svariiigi!!!!





+
jums tjipa no paziistamajiem naak vestules ar to fucker,bet nekadaa gadijumaa nevelciet to failu kas tur ir!!!!
Link to comment
Share on other sites

nja tadus noliferus vnk panemt pakart aiz olu rimbuliisiem un galvu izbarot vilkiem/laciem

btw. man tikai draugi var rakstiit :) tape tadas hujnas nesakeru un visi kas kkadas kedes vestules suta or fkeru linkus nodirsu 3stavigiem vaardiem

Edited by Muhamed Alli
Link to comment
Share on other sites

izklausas, ka vnk keylogers zem fakera pamests.

ķip unlimited virus!

tik pat labi tavu paroli nospers, ja aiziesi uz datorsalonu, kur čut katrā ir tāds iekšā.

un kas pa būlšitu, ka bankas kodus zin? lab, parole - pohuj! autorizācijas kodus tad nezin + darijumu kodus. tie ir 60 (laikam) kodi, ko tev prasa randomā. par to ka naudu apspers ir diezgan nereāli - nu ja tevi monitorē kādus mēnešus 5 un tu katru dienu veic darijumus!

Edited by rusty
Link to comment
Share on other sites

nu jā zināms čalis no malware.lv ;]]

skype spamoja par fukeri kkādu ... intereses pēc koda pēc novilkt gribēju.. a man Sygate un NOD32 jau bļauj pilnā sparā ka tas ir slikts ;DDD

popalsa.

ja kāds sadūšosies aiziet uz menteni ( es tur neko neesmu pazaudējis ) tad čalim reāla kriminālatbildība un iepazīsies ar rūtainu iedegumu ;]]

Link to comment
Share on other sites

Stulbi. Ar mani kas tāds arī ir bījis, man kautkādā veidā dabūja paroles no firefox cepumiem. Psc, nekur vairs tagad nav droši internetā.

P.S. Varu derēt, kas to rakstīja, nezin kas ir antivīrus.

Edited by theNTH
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...