Jump to content
GIGN Forum

Maza Tiesību Paka!


Dr.Cox
 Share

Recommended Posts

Lieta tāda, ka vēlējos palūgt xnick ,xslap ,adminchat . Kapēc ? Jo - spēlēju pa dienām kā jau students ,kuram šad tad patīk neiet uz lekcijām vai arī iet ar laptopu padusē. Pa dienu ir tā - ka šad tad ir admini un šad tad nav. Kad ir kāds admins ,piemēram, Deadly vai DD nu vienalga ,kas ienāk tad ja nu ir kāds aizdomīgs spēlētajs ar nerealu skillu šaut caur sienām, tad man patīk skatīties un palīdzēt adminiem ,bet bez adminchata tā bišk draņķīgi. Xnick ,jo ja nu gadījumā nav adminu,lai varu izmest no servera(zināms kā) , xslap ja kadspamatskolas bastotājs ienāk un grib patupēt gignāāā. Bija jau pirms tam man "rozā statuss",bet sanāca pamest CS uz dažiem mēnešiem un tā arī pazuda. Neminēšu nevienu adminu ,kas mani atbalsta ,jo istenība nezinu kurš to dara.

p.s Ja iet runa par cheateru atpazīšanu nedomāju , ka ir grūtibas man vai kadam citam adminam ,jo ir labi uztrinets skills un esmu piedalījies WCG un vel visādos turniros Elikaa utt :slap:

Lūdzu nekādu spam vai čerņu ... Vnk REC ,ANTIREC un komentārus. Danke ! :thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

es domaaju, ka tev nevajg taas tiesiibas un adminiem vari pazinjot par potenciaalo chiiteri caur team_say priekshaa pieliekot @!

edit: lol, tev tik 36h nospeeleetas!

edit2: centies nerakstiit atbildi uz katra posta, tas taa, naakotnei!

Edited by jonathan
Link to comment
Share on other sites

Nu labi ,tas ir tavs viedoklis ,bet neuzskatu īpašu vajadzību traucēt adminiem ja kads serveri žurkojas un nekustās vai ari lamājas vai vēl kā un pa dienu ta īsti nestrada tas TS ;)

p.s tik maz stundas, jo kas noglučījis tur jau runāju ar tēwiem un worm teica ja gribu,lai rakstu pieteikumu utt.

Edited by Dr.Cox
Link to comment
Share on other sites

lawl,

admingribeshanassindroms visiem 18.gif

Tā neteiktu , es vienkārši spēlējot pa dienām izjūtu vajadzību pēc dažām komandām.

anti :(

sūdīga atmiņa tew vairāk nekā , jo tad kad atminies mani es jau biju admins[rozaaa] :slap: ....

Edited by Dr.Cox
Link to comment
Share on other sites

Dr.cox eto chisto takoe reshenie na dannij moment , a nu ka poprobuju mozhet i prakatit, a posle togo kak ego poluchish , i propazha na pol goda , eto projdenij variant, takih adm u nas uzhe dostatochno(Undertaker, Kro, uuDEE, NighT^,) i etot tolka te kotorie ego prosili i cherez mesjac ischezali, neznaju mozhet u rebjat problemi ili na zarabotki uehali, ne mne ih kritikovatj, no sam fakt chto access tuhnit, mozhet ludshe ego napravitj v nuzhnoe ruslo i datj drugomu cheloveku shans, no ti ne podhodish pod etu kondidaturu... ANTI. :sparta:

Link to comment
Share on other sites

Cik es speleju serveri, tad sho cilveku maz redzu... vakar vinsh serveri bija!!! Pieredze admineejot, nemanu ka buutu minejis par savu pieredzi... uzskatu ka gign serveri shadu cilveku nevajadzeetu par adminu!

P.S.

Zinu, ka mans teiktais te neko dizhi nemainiis :)

P.S.S.

iedodiet man acc :(

Link to comment
Share on other sites

Bet viņš jau tieši to saka, ka šis būs kārtējais admins, kurš iegūstot tiesības pazudīs. Iekavās minētie cilvēki ir tie, kuri pēc sye domām ir rīkojušies tāpat. Tas varēja tiešām kaut pagājušajā gadsimtā notikt, viņs tikai minēja piemērus, kuri pēc tiesību iegūšanas ātri vien ir notinušies.

Link to comment
Share on other sites

Izlasi pietekuma 2posta p.s .... tad mosk sapratisi kas pa lietu ... ta ir ka lasa ko citi uzrakstijusi ,bet ne pieteikumu.

P.S.

Zinu, ka mans teiktais te neko dizhi nemainiis :)

P.S.S.

iedodiet man acc :(

Pieredze adminejot ? cs.reality.lv , cs.nox.lv ,cs.apollo.lv ,cs.ilva.lv visos esmu bijis admins.... WCG 5vieta 2006.gada .... ;)

Kur tad, lai pazudu ? ko tu doma es vnk gribu sev paradit ka varu dabut kaut kadu acc un pazust ? Ta varbut ciit dara ,bet es prasu , lai varetu paspelet labak + serveri pa dienam ir maz adminu .... Ja sakat ka nee tad pa dienam toch nespelejat.

P.s karo4 pusei ta atkal liekas, ka ja nu vieniem ir acc tad nafig vel kadam ne ? Ir jau daudz admini ,bet ka pasi sakat - Dabu acc un pazud ... ta ka secinat pasi ... Nevienam neko nesaku neparmetu ,bet nu gruti iedot ? Es jau tik palidzu + gign.lv ziedoju piki .... Nepatiks ka rikojos ,neamierinas kaut kas varesies taks nonem nejau ar xnick ,xslap ,adminchatu es tur ko uberu darisu .... vnk palidziba pa dienu ....

Edited by Dr.Cox
Link to comment
Share on other sites

Manās acīs tu neesi ar neko sliktāks par citiem ja nu vienīgi labāks ar to, ka neesmu no tavas puses redzējis darām vai rakstām glupības.. un GIGN arī jau esi ļoti sen.. vienīgais tas onlaintaims varēja būt x lielāks :)

no manis rekomends :)

Link to comment
Share on other sites

sakrāj vairāk stundas, tad būs no manis receklis, so tagad ANTI

EDIT 1. pēc manām domām ja ir gļuks ar stundām, tad ir jābūt visiem problēmas, jo savādāk tieši šim indivīdam ir problēmas.

2. Serverī esmu redzējis ļoti maz ( kā jau good mens teica).

3. Un ja ir bijis rozā admins, kur tad viņas palika ? cik atceros, tad senāk šķiroja neaktīvos adminus, tad droši vien arī tika noņemtas.

Edited by h1tex
Link to comment
Share on other sites

Dr.Cox, ar tevi ir tā - nekā. Jā, tu esi redzēts serverī, kaut arī maz, bet esi. Tu neizcelies citu starpā, tu vienkārši spēlē, ar citiem īpaši nekontaktējies - esi kluss. No offence, bet tu neesi tāds cilvēks par kuru es varētu pateikt, vot, šito čali es gribētu redzēt ar tiesībām. Tu esi neitrāls - nedz sliktu, nedz labu var par tevi pateikt. Tāpēc es teikšu nē, jo ir bijuši kandidāti, kuriem nav iedotas tiesības, kaut viņu situācijas ir bijušas daudz labākas par tavējo(aktivitātes ziņā) un nenoliedzami tas ir viens no galvenajiem kritērijiem.

Link to comment
Share on other sites

haha , nu jaa kluss esmu ,jo kada jega ja man nav ko teikt tad nav ,ko man tur runat glupibas ? Nerakstu pec katra raunda : vooo blaa pacans galva ielika psc sharixs .... kam man tas ? Un taa nav .... runaju gan vnk ir cilveki ka Lukesh , Maloj , Registretais u.c ..... Ja nerunaju ar tewi tad vnk padoma varbut man nav tew ko teikt ?

nu tad kurs liks acc ?

Edited by Dr.Cox
Link to comment
Share on other sites

Sorry pa double postu ,bet citadak sito topicu nepamanis.

Atkal jau kartejo ritu spelejot CS ir jasastapjas ar free fragiem un vel visadiem lemuriem ....

Varetu uzlikt man to acc uz parbaudes laiku .... Nepatiks nemat nost .... pa darbu nopirksu 4 alinus ....

vnk man lekcijas taa iekrit ka sanak no ritiem kapat paris stundas cs nu vakaros jau ari laika .... bet vakaros pilns ar adminiem pa dienu nezinu kur tie ir....

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...