Jump to content
GIGN Forum

Par Internetu Un Par Topiku


#wL.Media
 Share

Recommended Posts

Man te uzradās divi pamatīgi jautājumi:

* Man tāds jautājums, spēlēju L4D ja, kad pirku es viņu, pirku caur veikalu nevis steamu, tādeļ uzzinstalēju un man pēc tam iekš steam acc rādījās mans L4D, okey spēle iet viss iet jau labu laiku spēlēju, bet uzrodās viens jautājums, manam internetam triatelam ir 5GB mēneša datu apjoms, un svētdienās neatbild viņi uz zvaniem un mby te kāds zin, cik daudz interneta datu apjoma rij tas L4D? TIpj nevar sanākt tas, ka es spēlēju Single Playerā (saprotu ka tur arī ņem nost manu apjomu) un tādeļ negribu pa dažām dienām iztērēt datu apjomu

* Otrs, googlē meklēju un neatradu, varat lūdzu paskaidrot kā var uztaisīt annoucmentu, IPB forumam?

Link to comment
Share on other sites

Kārtējais izcilais wL topiks, nu tad pagaidi līdz pirmdienai vai arī varēji domāt ātrāk nevis attapties tieši svētdienā :slap:

Kā tu to iedomājies rij interneta resursus single player'ā? Nē nu bļe tiešām, save the world, kill yourself :muahaha:

p.s. Tavs jautājums triatelim cik resursus rij L4D ir viens no visuzdotākajiem jautājumiem viņu infocentrā.

Edited by Epix
Link to comment
Share on other sites

Jā, bet kā tad visi tie achiviements vai kā tur rakstās, kā viņi ieseivojās? Nemaz nav interneta ja, noteikti. eria: NĒ ZINI NĒESMU DOMĀJIS PAR JAUNU INTERNETU, KAPĒC TU MAN AGRĀK TO NETEICI? ES SEN JAU NEBŪTU MAKSĀJIS IK MĒNESI PA 23ls, TU ESI ČALIS. :axe:

Link to comment
Share on other sites

Bet Epix, bez steam ielogošanas spēlē neieiesi, jo kad spiežu uz ikonas viņš man steamu rubij iekšā un no tā seko, ka rij manu datu apjomu un es gribu uzzināt cik daudz, jo nesen 2dienas paspēlēju TF2 tieši tāpat, un bams apjoms iztērēts un bija tik mēneša sākums.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...