Jump to content
GIGN Forum

Par Epastiem Uz Sava Kompja/servera


ANALGINS
 Share

Recommended Posts

vai kads varetu nedaudz apstastit ka darbojas mail serveri ? zinu to ka tie lieto smtp pop3 protokolus, gugleju kur novilkt mail serveri, bet atradu softus kas vainu ir lidzigi outlook vai arii tadi kas ir pastarpinati un kuriem japiesledzas ar autluku.. un nekadigi nevaru atrast serveri ar web interfeisu

parcik doma tuvaka vai talaka nakotne njemt domenu un taisit serveri (nejau kontras :lol: ) tad saku laicigi petit lietas kas kur un ka..

kaa tas notiekas uz linux ? freeBSD vai slackware ? (os kuri padomaa)

varbutas ir kas cits par ko vel man vaidzetu sakt intereseties ?

Link to comment
Share on other sites

parcik win's smird un tas ta tiesam ir, tad pienjemu ka tas ir fiziski iespejams, bet cik esmu meklejis tad viss ko piedava ir balsitts uz outlook, jo amerikanji ta skjiet to vien lieto... un visi softi ir veidoti tiem... >.< kadus 5/6 veidus esmu izprovejis un nekas neatgadina kartigu mail serveri :) kas isteniba ir labi, un piespiedis mani kustinat talak savas ieceres par serveri :)

paldies par uzmanibu, un uz redzesanos mana nakamaja posta XD

Link to comment
Share on other sites

Nedaudz offtopikā, bet X ID

kaut kad pirms pus gada mēģināju uz mājas servera ( gentoo ) uzcept mail serveri. Problēma bija, ka kaut vai caur telnetu uz inboxu vēstule aizgāja, bet gmail'u nē, tas vienkārši dēļ manas pretīgās dinamiskās ip, kurai google drošvien neuzticās? Vai arī tas ir sendmaila konfigs ?

Link to comment
Share on other sites

Ir tāda lieta kā spama filtri, kas čeko vai e-pasta adrese, no kuras sūtīts mail's, vispār eksistē. Ja adrese neeksistē, tad tas ir spams. Vēl ir arī tāda lieta, ko sauc par header'iem, ja tie būs līki (nepilnīgi), tad arī mail's netiks pieņemts.

Runājot par inbox.lv - tas, šķiet, laiž iekšā pilnīgi visu (: Nezinu kā ar maksas klientiem, bet bezmaksas variantā tā tas ir.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...