reiniz.lv Posted January 22, 2009 Report Share Posted January 22, 2009 http://gauja.lv/html/index.php?id=26813#tabs VS http://www.tehnoshop.lv/?l=1&c=216&id=49904 Kurš labāks? Vēlams pamatot atbildi un uzrakstīt + un -. It kā Gaujai labāk tas, ka core2duo, bet tas tā - mans viedoklis, es neko daudz nesaprotu. Paldies jau iepriekš. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted January 22, 2009 Report Share Posted January 22, 2009 Tu zini, ka tie ir tačskrīni, jebšu planšetes? & Par Gaujām ir diezgan labas atsauksmes dzirdētas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted January 22, 2009 Report Share Posted January 22, 2009 core2duo bus daudz jaudiiigs un jutamaks divkodolnieks,nekaa tas Turions X2! Bet cenas neatradu ne 1nam ne otram!Un cik sapratu tam 1majam variantam Turionam abi RAM sloti bus jau aiznjemti,tam otram neatradu shadu infu!Vopeshem core2duo bus priekshrociibas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted January 22, 2009 Report Share Posted January 22, 2009 Intel kompi, tikai un vienīgi. AMD vispār vajag izsvītrot no iegādājamo preču saraksta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted January 22, 2009 Report Share Posted January 22, 2009 neesi tik skeptisks, viss jau atkarīgs no tā, ko tu uz viņa grasies darīt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
reiniz.lv Posted January 22, 2009 Author Report Share Posted January 22, 2009 (edited) Mmm. Protams zinu, ka tie ir tačskrīni. Citi, ko redzēju ir >1000Ls - ārpus budžetiņa. :\ Galvenā lieta - fotoapstrāda - PS, paint.net & co, tapēc arī tačskrīns, lai izmantotu kā grafisko planšeti. vienīgais +, ko pats varu izteikt par HP ir dizains. Tātas - gauja labāka tomēr? Gaidu vēl viedokļus edit: pielietošana - varbūt vēl cs uzspēlēt. Edited January 22, 2009 by reiniz.lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted January 22, 2009 Report Share Posted January 22, 2009 Balsoju par Gauju, tomēr tie inteļi ir labāki portatīvajiem nekā AMD. Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted January 22, 2009 Report Share Posted January 22, 2009 Labi meitenes sākam, Kad es sev taisījos upgreidot datoru es paskatījos daudzus testus kur Intel procesori un AMD procesori, okey jā, šobrīd Intel ir lielu gabalu uz priekšu, bet cik es esmu lasījis, tad drīz AMD izlaidīs savu jauno zvēru kas būs epic, (neticu ), bet tomēr par gaumi nestrīdās, es palieku/-šu pie Intel pročiem uz mūžu, jo kā nekā visi datori kas man ir bijuši ir Intel. Ņem Gaujas un miers. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted January 22, 2009 Report Share Posted January 22, 2009 Nūu, tavām vajadzībām es ietiektu HP dēļ graf. kartes jo kaut vai tas pats cs uz Gaujas diezin vai būs cilvēciski paspēlējams. P.S. Tas AMD procis nemaz nav tik sūdīgs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now